Justys84
Fanka BB :)
jak mieliscie od kogo to spoko,ja tez mialam wszystko dostac od kuzynki ale mnie ubiegla jej szwagierkaPożyczony![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak mieliscie od kogo to spoko,ja tez mialam wszystko dostac od kuzynki ale mnie ubiegla jej szwagierkaPożyczony![]()
:-(jak mieliscie od kogo to spoko,ja tez mialam wszystko dostac od kuzynki ale mnie ubiegla jej szwagierka
Justyś może być w komplecie ale te foteliki nie mają crash testów. Mają tylko atest dopuszczenia ale tak naprawde nie wiadomo co się stanie w razie wypadku. Dlatego wole dorzucić kaski i mieć coś ma atest plus crash test.a nie masz w komplecie z wozkiem fotelika?
A jaki to?Ja mam taki;-)
Tylko seledynowy
acha,nie slyszalam jeszcze o tych crash testachJustyś może być w komplecie ale te foteliki nie mają crash testów. Mają tylko atest dopuszczenia ale tak naprawde nie wiadomo co się stanie w razie wypadku. Dlatego wole dorzucić kaski i mieć coś ma atest plus crash test.
A jaki to?
http://www.marketdzieciecy.pl/go/_info/?user_id=186〈=plJustyś może być w komplecie ale te foteliki nie mają crash testów. Mają tylko atest dopuszczenia ale tak naprawde nie wiadomo co się stanie w razie wypadku. Dlatego wole dorzucić kaski i mieć coś ma atest plus crash test.
A jaki to?

Hej hej,no jesteś :-)Witam
Nadrabiam a ma sporo![]()