Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no troche si etego nazbieraloWitam
Nadrabiam a ma sporo![]()
Ja teżja bym i tak kupila taki normalny bo dziecko go wykorzysta najdluzej do roku,a potem pewnie kupimy jakis lepszy taki co juz starcza na trzy lata
Justyś ja też tak na poczatku myślałam. Ale wiem że mój samochód jak pudełko od zapałek się złoży w razie wypadku. No i taki firmowy fotelik można później sprzedać nie tracąc za duuużo.ja bym i tak kupila taki normalny bo dziecko go wykorzysta najdluzej do roku,a potem pewnie kupimy jakis lepszy taki co juz starcza na trzy lata
pewnie kazdy ma prawo wyboruJustyś ja też tak na poczatku myślałam. Ale wiem że mój samochód jak pudełko od zapałek się złoży w razie wypadku. No i taki firmowy fotelik można później sprzedać nie tracąc za duuużo.

to wieczorek byl udanyjestem jestem
A u nas wczoraj z jednego kolegi zrobiło się 3 plus jeszcze szwagier no ale cały wieczór siedziałam z chusteczką bo jak zaczęli wspominać swoje dziecięce wybryki to płakałam ze śmiechu![]()
jestem jestem
A u nas wczoraj z jednego kolegi zrobiło się 3 plus jeszcze szwagier no ale cały wieczór siedziałam z chusteczką bo jak zaczęli wspominać swoje dziecięce wybryki to płakałam ze śmiechu![]()