Madziaas
Już jesteś:)
Dziękujemy :-)w koncu mi sie udalo zaglosowac na Kacperka,uff
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękujemy :-)w koncu mi sie udalo zaglosowac na Kacperka,uff
U mnie tak jakoś pochmurno,ale mam nadzieje że nie będzie padać bo potem jedziemy do miastaa u mnie miala dzis byc sloneczna pogoda a leje,a mialam isc na spacer z psiakiem do mamy;/
z soboty na niedzielę już nie mogliśmy spac u kolezanki więc w nocy jechaliśmy do mojej mamy (dobrze, że samochodem bylismy bo byśmy inaczej na dworcu spali
)i w niedzielę już nie byłam na zajęciach..
:-)
Pierwszy raz takie super mocne
Aż myślałam, że brzuch mi pęknie
no to mialas nie zaciekawie cala sobota zajeta moze dobrze,ze wczoraj sobie odpuscilas,fajnie,ze maluszek juz tak mocno daje o sobie znac,ja juz sie nie moge doczekacWitajcie!!!
Ja po weekendzie na uczelni. Masakra jakaś.. calutką sobotę siedziałam od 8 rana do 18:00z soboty na niedzielę już nie mogliśmy spac u kolezanki więc w nocy jechaliśmy do mojej mamy (dobrze, że samochodem bylismy bo byśmy inaczej na dworcu spali
)i w niedzielę już nie byłam na zajęciach..
Niestety Kochane nie nadrobię tylu stron:-)
Od soboty nasz Dziubas takie kopniaki sadzi, że nie wiemPierwszy raz takie super mocne
Aż myślałam, że brzuch mi pęknie
![]()