Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to chyba jak kazde tornadoJa tez zaraz zamykam po małego sie rozpadało i nie chce mi sie iść a on pewnie znowu będzie zadowolony, ze w deszczu idzie hehe
Dzięki kochana,chwilowo usnął na kolanach bo był padniętyno,domyslilam sieto zbieraj sie na spokojnie i buziak dla mojego malego idola Kacperka
![]()
Czekam na T,aż zje śniadanie:-)Paa :-)
dobra zmykam papa
witaj i kciuki za wynikwitam
jestem nowa na tym forum
staramy sie z mezem o drugie dzieciatko, mam nadzieje w wkrotce dowiem sie ze znow bede mamusia. Dzis bylam robic badanie HCG beta, jutro wynik i wszystko bedzie jasne...

przez to że mam tak mało ruchów strzyka mi w kościach jak w stane to tu i tam jak starej babce

Dziękuje :-)witaj i kciuki za wynik
MADZIAS to miłych zakupów:-)ach ja tez bym chciała się juz wybrać na zakupy to siedzenie w domu jest okropneprzez to że mam tak mało ruchów strzyka mi w kościach jak w stane to tu i tam jak starej babce
![]()
tak to juz jest wszystko dla dobra dzidzi ale za to potem jaka nagrodawitaj i kciuki za wynik
MADZIAS to miłych zakupów:-)ach ja tez bym chciała się juz wybrać na zakupy to siedzenie w domu jest okropneprzez to że mam tak mało ruchów strzyka mi w kościach jak w stane to tu i tam jak starej babce
![]()