• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
witam
jestem nowa na tym forum
staramy sie z mezem o drugie dzieciatko, mam nadzieje w wkrotce dowiem sie ze znow bede mamusia. Dzis bylam robic badanie HCG beta, jutro wynik i wszystko bedzie jasne...
Witaj :)

wlasnie chodzi o to ze dzis mam termin okresu, a zawsze na kilka dni przed mialam bole przedmiesiaczkowe i duzo sluzu, a teraz ani bólu (czasem podbrzusze) ani sluzu. Od 3 dni bolą mnie za to same sutki, wczesniej tak nie mialam, wiec sama nie wiem....
Oj... :-) ja bym już test robiła:-p:-):-D Ja robiłam dzień czy dwa przed spodziewanym terminem @:tak:Trzymam kciuki za wynik betki:tak:

witaj i kciuki za wynik:tak:
MADZIAS to miłych zakupów:-)ach ja tez bym chciała się juz wybrać na zakupy to siedzenie w domu jest okropne:confused2:przez to że mam tak mało ruchów strzyka mi w kościach jak w stane to tu i tam jak starej babce:zawstydzona/y::-p
:-D:-D:-D:-D:-D W simsy sobie pograj ;-):-):-):-):-)
albo jak masz jakis dobry przepisik na obiadek to wklejaj:tak:

Ja na sekunde zameldować się. Kurcze byłam jeszcze raz wózek obejrzeć i tyle sie zeszło że szoooooooooook. :szok:

Na 15:15 jade do szpitala do ginki więc wpadne po i doczytam co tam pisałyście od rana.

reklama
Hej Justys, przepraszam, ale miałam telefon... jeszcze siedzę w pracy...
Czuję się dobrze, tylko za długo siedzieć nie mogę bo boli mnie potem brzuch i kręgosłup... a niestey pracę mam siedzącą :-(
A jak Ty się czujesz kochana ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry