MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
Ja mam 21 lat jetesmy z mezem 3 miesiace po slubie i staramy sie o dzidzie trzymam kciuki za was wszystkie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to dobrze,ze ma cie kto zastapicNo czasem jest ciężko, najgożej jak raz w tygodniu mam posiedzenia i wtedy muszę siedzieć po kilka godzin, wstaję tylko na kilka sekund i znów siedzenie. Ale już rozmawiałam z kumpelą, po nowym roku mnie zastąpi :-)
Agapasku a czemu Cie kręgosług boli?
biedactwoJak za długo siedzę to potem boli mnie dolna część kręgosłupa i brzuch. Jak przychodzę po takich posiedzeniach do domu to potem leżę brzuchem do góry żeby tylko nie bolał ...
no to dobrze,ze ma cie kto zastapicjakos wytrzymasz do stycznia choc wyobrazam jak ci ciezko a nie chcesz isc na L4?
hormony kochana szalejaOstatnio moja dr sie pytała, ale tak poza tym siedzeniem to czuję się naprawdę dobrze i nie wyobrażam sobie co ja bym całymi dniami robiła w domku :-) Wolę pracować... ale pewnie pójdę sobie na takie krótkie zwolnienia, odpocząc na tydzień lub dwa i znowu wróce do pracy...
Muszę się trochę odstresować i odpocząć bo coś ostatnio jakaś poddenerwowana chodzę i rozdrażniona... nie wiem dlaczego ...
I jak tam zakupy Madziu??
A takie rzeczy do domu i do jedzenia kupilam,dla mnie i małego nic nie było