Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zjadłam pomelo i troche lepiej. To chyba Klusek mi atakuje żołądek syrkami bo próbuje się odepchnąć. A po pomelo zaczął się kręcić i troche mi lepiej.Mały już wykąpany:-)
Maggie dalej Ci niedobrze??
A widzisz,to sie już pcha pomałuLekarka mi powiedziała że spojenie właśnie mnie może boleć od tego że On łepetynke pakuje w kanał rodny.

Mały kombinator. Ale niech jeszcze poczeka chociaż do połowy grudnia.A widzisz,to sie już pcha pomału![]()
Może listonosz do tego czasu dotrze 

Inaczej nie będzie miał pościeli do spania 

No niech troszke poczeka:-)Mały kombinator. Ale niech jeszcze poczeka chociaż do połowy grudnia.Może listonosz do tego czasu dotrze
Inaczej nie będzie miał pościeli do spania
Madziu - a od kiedy Ty mialaś KTG robione?

Ło kurcze, a wyszły Ci skurcze czy co? Bo ja tam skurczy nie czuje takich normalnych. Jedynie te braxtony. Zdziwiło mnie tylko że kazała mi przyjść w poniedziałek na 15:45 zrobić a ona akurat wtedy przyjmuje bo powiedziała że musi popatrzeć jak wyjdzie. A standardowo KTG robią od pon - pt od 8 do 12.No niech troszke poczeka:-)
Ja miałam pierwsze ktg koniec 38 tyg.a początek 39 i wylądowałam w szpitalu![]()
Źle mi wyszło ktg,ale tu chodziło o tętno małego.A w szpitalu skurcze miałam,położne twierdziły że są duże,ale ja ich nie czułamŁo kurcze, a wyszły Ci skurcze czy co? Bo ja tam skurczy nie czuje takich normalnych. Jedynie te braxtony. Zdziwiło mnie tylko że kazała mi przyjść w poniedziałek na 15:45 zrobić a ona akurat wtedy przyjmuje bo powiedziała że musi popatrzeć jak wyjdzie. A standardowo KTG robią od pon - pt od 8 do 12.

Acha, kurcze to troszke się boje co to będzie w poniedziałek. Tym bardziej że położna (swoją drogą świetna babeczka) powiedziała że brzuszek mały i Klusek jest tuż pod samą skórą i to wypychanie jego normalne nie jest.Źle mi wyszło ktg,ale tu chodziło o tętno małego.A w szpitalu skurcze miałam,położne twierdziły że są duże,ale ja ich nie czułam![]()