• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki
Przyjeżdżam z miasta, a tu w skrzynce awizo.Mogłam odebrać po 18 no to poczekałam,a na poczcie czeka na mnie paczuszka od kogo?? No oczywiście od Maggie:tak:
To jest wariatka,dzięki kochana:-D
Ale teraz to ja sie będe mścić:-D:-D
Lece wykąpać małego

reklama
No niech troszke poczeka:-)
Ja miałam pierwsze ktg koniec 38 tyg.a początek 39 i wylądowałam w szpitalu:confused2:
Ło kurcze, a wyszły Ci skurcze czy co? Bo ja tam skurczy nie czuje takich normalnych. Jedynie te braxtony. Zdziwiło mnie tylko że kazała mi przyjść w poniedziałek na 15:45 zrobić a ona akurat wtedy przyjmuje bo powiedziała że musi popatrzeć jak wyjdzie. A standardowo KTG robią od pon - pt od 8 do 12.

Ło kurcze, a wyszły Ci skurcze czy co? Bo ja tam skurczy nie czuje takich normalnych. Jedynie te braxtony. Zdziwiło mnie tylko że kazała mi przyjść w poniedziałek na 15:45 zrobić a ona akurat wtedy przyjmuje bo powiedziała że musi popatrzeć jak wyjdzie. A standardowo KTG robią od pon - pt od 8 do 12.
Źle mi wyszło ktg,ale tu chodziło o tętno małego.A w szpitalu skurcze miałam,położne twierdziły że są duże,ale ja ich nie czułam:eek:

reklama
Źle mi wyszło ktg,ale tu chodziło o tętno małego.A w szpitalu skurcze miałam,położne twierdziły że są duże,ale ja ich nie czułam:eek:
Acha, kurcze to troszke się boje co to będzie w poniedziałek. Tym bardziej że położna (swoją drogą świetna babeczka) powiedziała że brzuszek mały i Klusek jest tuż pod samą skórą i to wypychanie jego normalne nie jest.
A lekarka z tym ktg to tak na szybko robić jak jej się przypomniało że mam tą macice dwurożną. I coś tam o cesarce napomnknęła :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry