Madziaas
Już jesteś:)
Wiem że jesteśEj no, ja tu jestem i czytam
Madziu obiecałam że się ze zemszczę i .... hi hi...... się udałoKlusek od Kacperka też co nieco dostał.
![]()
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem że jesteśEj no, ja tu jestem i czytam
Madziu obiecałam że się ze zemszczę i .... hi hi...... się udałoKlusek od Kacperka też co nieco dostał.
![]()
:-)A ja dostałam dzisiaj moje zamówienie z avonu i oglądam katalog:-)\
Mój mały terrorysta na kolanach,a w ogóle skubaniec nauczył sie schodzić z bujaczka i dzisiaj patrzy sie na mnie i próbuje tyłeczkiem zleźć![]()

Kacperek wie czego chce i szybko się uczy. Raz spróbował, udało się to teraz już nie popuści i będzie kombinował. I pewnie frajde ma z tego nieziemską.To tak komicznie wygląda jak sie patrzy i czaruje oczkami,a ja widze,że coś kombinuje:-)Kacperek wie czego chce i szybko się uczy. Raz spróbował, udało się to teraz już nie popuści i będzie kombinował. I pewnie frajde ma z tego nieziemską.
Lepiej niech nie przesadza.Kacperek już robi paczke![]()
I będziemy się tak co tydzień paczkami wymieniały 

????Kurcze to ja jednak normalna jestem z tą śpiączką dzisiejszą. Bo skoro Kasia i Justyś się przyłączyły ...jestem ale po woli bede sie zbierac

:-):-):-) Wyobrażam sobieTo tak komicznie wygląda jak sie patrzy i czaruje oczkami,a ja widze,że coś kombinuje:-)

Nie będziemy ,ciiichooLepiej niech nie przesadza.I będziemy się tak co tydzień paczkami wymieniały
????
Kurcze to ja jednak normalna jestem z tą śpiączką dzisiejszą. Bo skoro Kasia i Justyś się przyłączyły ...![]()