Madziaas
Już jesteś:)
Chyba taknio cos chyba jest w powietrzu ze nam sie tak spac chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba taknio cos chyba jest w powietrzu ze nam sie tak spac chce![]()
Mówiłam,że wyśle no i wyśle niedługo hihihi ;-)jak sie tak tymi paczkami wymieniacie to poslijcie tez cos do mnie
zartuje oczywiscie;-)

Jeszcze będziesz miała Nas dosyć.jak sie tak tymi paczkami wymieniacie to poslijcie tez cos do mnie
zartuje oczywiscie;-)
No to dobrze,bo mój to często szalał jak sie kładłam.A pod koniec o tak walił nóżkami,że raz obudził mnie chyba o 3 i nie spałam potem w ogóleŁo Matko, już prawie 23. Musze Kluska spać położyć
Ale wiecie co, On rzeczywiście w kime idzie razem ze mną. Za dnia szaleje a w nocy ładnie śpi - tfu tfu - żeby nie zapeszyć ;-)
czasami warto dac wiecej i miec porzadne tym bardziej witaminkiAle fajne te witaminki co dzisiaj kupiłam,ale cena też była fajna![]()
dobra kobitki moje,ja lece pod prysznic i spanko do jutra,buziakiczasami warto dac wiecej i miec porzadne tym bardziej witaminki
W sumie takczasami warto dac wiecej i miec porzadne tym bardziej witaminki
A jakie to? Jakieś specjalne dla Kobitek po ciąży?Ale fajne te witaminki co dzisiaj kupiłam,ale cena też była fajna![]()
Mam nadzieję że mu sie nie odwidziNo to dobrze,bo mój to często szalał jak sie kładłam.A pod koniec o tak walił nóżkami,że raz obudził mnie chyba o 3 i nie spałam potem w ogóle
A wogóle to niezłe odgłosy mi z brzucha dochodzą. :-)