• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A kupiłabyś mi??:zawstydzona/y: Ja bym Ci przelała pieniążki,a drogie takie są??
Ale mam pytań:-D:-D
Kurcze fajnie,że jesteście Wy i nasza reszta;-):-D
Moja teściowa robi gołąbki:-)
Kurcze nie pamiętam dokładnie bo to jakiś czas temu brałam. Ale fajne są bo są wiązane (taka jakby kopertka od środka) i na zewnątrz na zatrzaski (?chyba tak to się nazywa). Kacperek miałby od cioci prezent na Mikołaja :-D:-D
Mmmm gołąbki :tak:

I masz racje - fajnie że Jesteśmy

reklama
Kurcze nie pamiętam dokładnie bo to jakiś czas temu brałam. Ale fajne są bo są wiązane (taka jakby kopertka od środka) i na zewnątrz na zatrzaski (?chyba tak to się nazywa). Kacperek miałby od cioci prezent na Mikołaja :-D:-D
Mmmm gołąbki :tak:

I masz racje - fajnie że Jesteśmy
:-D:-D A wiesz,że Kacperek dzisiaj kupił Klusce prezent na Mikołaja:-D:-D:-D

Hejka jestem i ja

Napisalam 1/3 pracy reszta jutro- koniec weny na dzisiaj. Zrobilam sobie wloski tzn rozjasnilam-tak o pare tonów mi wyszly- ale jestem zadowolona.

Tylko z moim sie poklócilam dzisiaj, poszedl na nocke i nie bylo staranek- tak sie boje ze owulka nam umknie znow bedzie zaloba.

Dziewczynki a kiedy ja bede mogla takie sliczniusie bodziaki kupowac co? €
Moze wie ktoras???
Maggie- super wózio- Klucha bedzie miala w czym popie. dzielac :)

Coz to za Plan sie szykuje ciooo

Hejka jestem i ja

Napisalam 1/3 pracy reszta jutro- koniec weny na dzisiaj. Zrobilam sobie wloski tzn rozjasnilam-tak o pare tonów mi wyszly- ale jestem zadowolona.

Tylko z moim sie poklócilam dzisiaj, poszedl na nocke i nie bylo staranek- tak sie boje ze owulka nam umknie znow bedzie zaloba.

Dziewczynki a kiedy ja bede mogla takie sliczniusie bodziaki kupowac co? €
Moze wie ktoras???
Maggie- super wózio- Klucha bedzie miala w czym popie. dzielac :)

Coz to za Plan sie szykuje ciooo
Olu niedługo będziesz takie bodziaczki kupować,coś tak czuje i zaciskamy z Kacperkiem piąstki
Fajnie,że z włosków jesteś zadowolona:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry