Madziaas
Już jesteś:)
Przyjeżdżaj i gadajJa chyba musze pogadać z tym Twoim Kacperkiem
A On ma teraz 74, 82?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyjeżdżaj i gadajJa chyba musze pogadać z tym Twoim Kacperkiem
A On ma teraz 74, 82?

Wow, 1/3 - no to rewelka. Wrzuć fotki włosków na zamknięty. Tam też wpadniesz na plan Ole - tylko tam się tak nie nazywa - tam jest prośba - ale to właśnie ten plan.Hejka jestem i ja
Napisalam 1/3 pracy reszta jutro- koniec weny na dzisiaj. Zrobilam sobie wloski tzn rozjasnilam-tak o pare tonów mi wyszly- ale jestem zadowolona.
Tylko z moim sie poklócilam dzisiaj, poszedl na nocke i nie bylo staranek- tak sie boje ze owulka nam umknie znow bedzie zaloba.
Dziewczynki a kiedy ja bede mogla takie sliczniusie bodziaki kupowac co? €
Moze wie ktoras???
Maggie- super wózio- Klucha bedzie miala w czym popie. dzielac
Coz to za Plan sie szykuje ciooo

Olu niedługo będziesz takie bodziaczki kupować,coś tak czuje i zaciskamy z Kacperkiem piąstki
Fajnie,że z włosków jesteś zadowolona![]()

Oprócz tego że Kacperek rządzi i Babcia za Nim przestaje nadążać to niewiele.Zaraz po powrocie z pracy pozarlam sie z moim, wiec pojechalam sie posmarzyc na solarium bo pogoda u nas psia tzn leje i wieje ze glowe chce urwac i wlasnie postanowilam rozjasnic wloski.
Cos mnie ominelo ??![]()

Magda - rozmiar![]()

Noo właśnieOprócz tego że Kacperek rządzi i Babcia za Nim przestaje nadążać to niewiele.![]()

babcia![]()

:-(Kurcze 14% baterii mi zostało. Za 4% będzie dupa i się komp wyłączy![]()
No to za małe kupimy i tyle
Noo właśnie
![]()