Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty mi tu nie wymyślaj![]()

Nie musze wymyślać. 

No właśnie w tym rozmiarze z napisami już nie ma :-( Nie robią. Tylko dla maluszków 56 i 62 sąAa Maggie pisałaś,że nie było bodziaczków tak?? No to nic;-)

Ja Ci zaraz damNie musze wymyślać.
Geez, moi szaleni rodzice wybyli na nocne zakupy do reala - jakaś tam noc zakupów jest czy coś - i jeszcze mnie chcieli ciągnąć

Aaa,oki:-)No właśnie w tym rozmiarze z napisami już nie ma :-( Nie robią. Tylko dla maluszków 56 i 62 są![]()

Maggie to ty dostaniesz kopniaka,ja Ci wysyłam rzeczy po Kacperku.:-):-)He he, pisałam kiedyś że będziemy się paczkami wymieniać - a chłopaki sie przy tym nieźle obłowią
![]()
Zapiernicza, sto lat dla KacperkaDziewczyny czy wy wiecie,że mój Bąbelek dzisiaj ma 4 miesiące
Jak ten czas szybko leci:-)![]()
To już nic dla Ciebie nie wysyłam przecieżMaggie to ty dostaniesz kopniaka,ja Ci wysyłam rzeczy po Kacperku.
No ten prezencik dałam za błyszczyki:-)

Kacperek dziękuje za sto lat i buziaki przesyła:-)Zapiernicza, sto lat dla Kacperka
To już nic dla Ciebie nie wysyłam przecież
A Kacperkowi obiecałam gifta na Mikołaja - obrazi się na mnie. I niestety rzeczy po Klusku nie moge mu wysyłać bo nie posiadam![]()