P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
A wiec zabieram się do relacji z wizyty;-)
Synus rośnie zdrowo
:-)szyjka jest taka jaka była poprzednio no ale mojego gina niepokoja skurcze
tak wiec mam brać 3x1 no-spe i 3x1 scoplan no i z tego że nie chciałam lezeć na patologi(ale już skierowanie jakby coś sie działo mam wypisane)to gin powiedział że mam leżeć tak jakbym była na patologi czyli gazetka telewizorek i ploteczki z koleżankami bo mam bardzo duuuużo leżeć aby wytrzymać chociaz do świat
mam wypisane ostatnie już badania czyli mocz morfologia WR i HBS które mam zrobić za 2 tygodnie i jak sie uda dotrwać(a musi sie udać)to 17 grudnia wizyta i gin bedzie juz o porodzie ze mną rozmawiac i ogólnie chce mnie przebadać
niestety po badaniu mam ból w okolicach pochwy (co mnie gin ostrzegał) co nie mogłam sie obrócić i teraz chodzić bo boli
no ale mam nadzieje że to minie i że dzięki lekom leżeniu dotrwam ze spokojem do świąt no a jakby co to do szpitala ale trzeba wierzyć że bedzie dobrze

kochana ty mi tu lada dzień urodzisz tym bardziej że już cos ci leci ale spokojnie maluszek donoszony bo od 37 tc juz tam można mówić a 38 tc tym bardziej tak więc kciuki oby było wszystko dobrze żeby poród(jakby miał sie zacząć)był udany
kaszka to też dobre jedzonko
A wiec zabieram się do relacji z wizyty;-)
Synus rośnie zdrowo
:-)szyjka jest taka jaka była poprzednio no ale mojego gina niepokoja skurcze
tak wiec mam brać 3x1 no-spe i 3x1 scoplan no i z tego że nie chciałam lezeć na patologi(ale już skierowanie jakby coś sie działo mam wypisane)to gin powiedział że mam leżeć tak jakbym była na patologi czyli gazetka telewizorek i ploteczki z koleżankami bo mam bardzo duuuużo leżeć aby wytrzymać chociaz do świat
mam wypisane ostatnie już badania czyli mocz morfologia WR i HBS które mam zrobić za 2 tygodnie i jak sie uda dotrwać(a musi sie udać)to 17 grudnia wizyta i gin bedzie juz o porodzie ze mną rozmawiac i ogólnie chce mnie przebadać
niestety po badaniu mam ból w okolicach pochwy (co mnie gin ostrzegał) co nie mogłam sie obrócić i teraz chodzić bo boli
no ale mam nadzieje że to minie i że dzięki lekom leżeniu dotrwam ze spokojem do świąt no a jakby co to do szpitala ale trzeba wierzyć że bedzie dobrze
GRATULUJE SYNKA!!!!!:-)dziewczynki moje kochane ja juz po wizycie wszystko oki ma byc.....................................................................................
CHLOPCZYK:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wowJestem to te poszły ;-)
Gratulacje
Ja jednak wróżką powinnam być.
Na KTG wyszły skurcze. W każdej chwili może zacząć się coś dziać.
Nie miałam dziś wizyty ale lekarka i tak wzięła mnie na badanie. No i szyjka krótka i miękka, rozwarcie na dwa palce.
Jak skurcze będą co 5 minut albo wody mi odejdą to mam jechać do szpitala.
Ile wszystko potrwa nie wiadomo. Może tydzień, może dwa a może dzień. Ale że wytrwam do terminu nie mam co liczyć.
kochana ty mi tu lada dzień urodzisz tym bardziej że już cos ci leci ale spokojnie maluszek donoszony bo od 37 tc juz tam można mówić a 38 tc tym bardziej tak więc kciuki oby było wszystko dobrze żeby poród(jakby miał sie zacząć)był udany
ojejku ale to nic doczekasz się ja musiałam do roczku z nabiałem czekać ale tam gdzie nie było alergizujących rzeczy mogłam podawać jak synek miał te 6 miesiecyJednak nie moge dać małemu jabłuszka:-(
Bo on ma tą skaze białkową i lepiej nie ryzykować na razie
Ale moge mu dawać z tym mlekiem sztucznym kasze manne :-)
No właśnie nikt nigdy tego nie poprawiał
kaszka to też dobre jedzonko