• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

musze zaraz kurczaka przyprawic i dac do piekarnika a tak wogole to dziwnie sie czuje ostatnio jak na poczatku ciazy ciagle bym spala i jestem jakas zmeczona:) a moj maly dzis odpoczywa 4 dni dal mi popalic a dzis spokoj,Madziu mialas tez tak z tymi ruchami malego raz tak,a raz tak,kurcze moglby sie caly czas ruszac bo ja do konca ciazy to juz calkowicie z tych nerwow osiwne:)
Justyś miałam tak miałam,nawet jak maluszek był już większy.No i oczywiście sie martwiłam,ale jak był leniwy to ja go zaczepiałam,pukałam,głaskałam a jak to nie dawało to mój T gadał i wtedy chociaż raz kopnął i byłam spokojniejsza:-)
i wogole caly czas mi zomno w stopy:(
Zimno jest,zakładaj grube skarpety:-)
Leć rób:)

Kasiu a ty co porabiasz??

reklama
A ja dalej klecę ten referat. M zabrał mi na godzinkę laptopa wiec miałam przerwę wymuszoną.
Strasznie mi się już nie chce tego pisać ale ja to jestem za uczciwa i nie potrafię tak jak inni kopiuj - wklej i zawsze muszę się namęczyć a tak przecież byłoby łatwiej. Tym bardziej, że ich babka nawet nie czyta chyba.

A ja dalej klecę ten referat. M zabrał mi na godzinkę laptopa wiec miałam przerwę wymuszoną.
Strasznie mi się już nie chce tego pisać ale ja to jestem za uczciwa i nie potrafię tak jak inni kopiuj - wklej i zawsze muszę się namęczyć a tak przecież byłoby łatwiej. Tym bardziej, że ich babka nawet nie czyta chyba.
Ojj a dużo masz jeszcze?? Ja też nie lubiłam tak z netu pisać
Oki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry