• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kurcze Agniesia co Ty za książki czytasz i filmy oglądasz. Nie denerwują cię takie rzeczy w ciąży?:-(

Madziu życzę bezbolesnego szczepienia dla Kacperka i mało nerwow dla ciebie:tak:

Patrysiu badanka na pewno wyszły dobrze

Oluś Patrycja ma rację a może betka:tak:
Dziękujemy:tak:

Ale tu cichutko,mój mały i duży właśnie usnęli
:-D
Ja sobie posiedze i sie pomaluje,dzisiaj nie robie obiadu bo została zupka z wczoraj:-)
W sobote ide do fryzjera,a potem do koleżanki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym sie tez musiala do fryzjera wybrac ale musze sie dowiedziec w poniedzialek czy moge sobie pozwolic na tak dlugie wyjscie w sumie moj lekarz nie nakazal mi caly czas lezec ale ja juz wole byc ostrozna,a w niedzile mamy isc na urodziny do bratanicy meza ale to tak na chwile posiedziec beda dwie ciezarne bo jej bratowa tez jest w ciazy po raz trzeci ale dwie pierwsze stracila i podobno chce pogadac ze mna od kiedy czulam ruchy i takie tam

madziu a od maggie masz jakies wiesci kiedy dokladnie wychodzi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja bym sie tez musiala do fryzjera wybrac ale musze sie dowiedziec w poniedzialek czy moge sobie pozwolic na tak dlugie wyjscie w sumie moj lekarz nie nakazal mi caly czas lezec ale ja juz wole byc ostrozna,a w niedzile mamy isc na urodziny do bratanicy meza ale to tak na chwile posiedziec beda dwie ciezarne bo jej bratowa tez jest w ciazy po raz trzeci ale dwie pierwsze stracila i podobno chce pogadac ze mna od kiedy czulam ruchy i takie tam
:-):-)
Już miałam do Ciebie pisać co tak cichutko siedzisz:-)

madziu a od maggie masz jakies wiesci kiedy dokladnie wychodzi ?
Teraz powinna mieć ważenie małego i pobieraną bilirubine i sie okaże
Trzymajcie kciuki żeby wyszli dzisiaj:-)

to trzymam kciuki:) cichutko siedze bo myslalam ze nikogo nie ma,a potem sie okazalo ze piszecie sobie tutaj:)

Ja napisałam i czekam czekam aż ktoś odpisze:-)
A ja myślałam, że zostawisz mężczyzn razem w domku:-D wiesz na taki męski wieczorek:-D

Kasiu to bym musiała za 10 minut wracać bo mały jak mamy za długo nie ma to krzyczy:-D A że ma ten głosik bardzo mocny i donośny to tatuś by ogłuchł:-D:-D

reklama
musze zaraz kurczaka przyprawic i dac do piekarnika a tak wogole to dziwnie sie czuje ostatnio jak na poczatku ciazy ciagle bym spala i jestem jakas zmeczona:) a moj maly dzis odpoczywa 4 dni dal mi popalic a dzis spokoj,Madziu mialas tez tak z tymi ruchami malego raz tak,a raz tak,kurcze moglby sie caly czas ruszac bo ja do konca ciazy to juz calkowicie z tych nerwow osiwne:)

i wogole caly czas mi zimno w stopy:( bede za 10 minutek zrobie tylko tego kuraka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry