Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobry na pewnokude martwie sie jak tam moj wynik wymazu,a ma byc w piatek albo w poniedzialek dopiero

Wiesz co ja nie wiembo tak czytam i czy wymaz to to samo co cytologia czy cos innego? bo pisza roznie,a ostatn wynik robiony na poczatku ciazy byl ok

Achabo w szpitalu mi powiedzieli ze musza mi zrobic posiew,a pobrali tak jak cytologie,a nie wiem dowiem sie w poniedzialek
Dobranoc,śpij dobrzeja zmykam spanko Madziu,spokojnej nocki wam zycze,Dobranoc![]()
Olu kurcze trzymam nadal kciuki,oby nie przyszła@,może jest tak jak piszesz i za wcześnie było na testNio Kluseczek przecudny
Czekam i czekam- tak juz rozmyslam moze cykl byl dluzszy i jeszcze za wczesnie bylo na test- musze sie zorientowac czy w aptece nie robia- tak mi powiedziala kumpela Angielka wiec zobaczymy- troche sie nakrecam znowu bo @ nadal nie ma wiec nadzieja odzyla.
Ale by bylo- a jak nie to trudno- przeciez sie nie powiesze- pare znowu kumpel zaciazylo albo na finiszu co nawet nie wiedzialam ze sa w ciazy wiec i tak pozostaje tylko czekanie. Wiem ze zanudzam ale tak to jest na etapie staran.
Paulina- tekst dobry- usmialam sie.
Wnuczek mojej sasiadki jak mial 4 latka to gral ze swoim tata w karty w wojne i nie szlo mu troche wiec rzucil kartami i powiedzial- pierd..le te karty nie gram juz. Serio !
To dopiero byl ubaw haha
Justys bedzie ok- zobaczysz
Kasiulki nie bylo dzisiaj a raczej wczoraj
Takze dzisiaj ja jestem pierwsza haha bo jestem na nocce

No niby pracuję w sklepie ale ja zawsze z rańca głowę myję i takie tam więc muszę wcześniej się podnosić z łóżeczka.
OLKA ja nadal trzymam kciukiNio Kluseczek przecudny
Czekam i czekam- tak juz rozmyslam moze cykl byl dluzszy i jeszcze za wczesnie bylo na test- musze sie zorientowac czy w aptece nie robia- tak mi powiedziala kumpela Angielka wiec zobaczymy- troche sie nakrecam znowu bo @ nadal nie ma wiec nadzieja odzyla.
Ale by bylo- a jak nie to trudno- przeciez sie nie powiesze- pare znowu kumpel zaciazylo albo na finiszu co nawet nie wiedzialam ze sa w ciazy wiec i tak pozostaje tylko czekanie. Wiem ze zanudzam ale tak to jest na etapie staran.
Paulina- tekst dobry- usmialam sie.
Wnuczek mojej sasiadki jak mial 4 latka to gral ze swoim tata w karty w wojne i nie szlo mu troche wiec rzucil kartami i powiedzial- pierd..le te karty nie gram juz. Serio !
To dopiero byl ubaw haha
Justys bedzie ok- zobaczysz
Kasiulki nie bylo dzisiaj a raczej wczoraj
Takze dzisiaj ja jestem pierwsza haha bo jestem na nocce
to pomozemy ci telepatycznie i napewno pojdzie sprawniejdziś walczę z kolejnym referatem ale może tym razem pójdzie mi sprawniej.