Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Tu jest najbliżej mnie,jak go dam na bujaka to sie zaraz budzi:-) Ma jakiś czujnik ruchu chyba![]()

cwana bestyjkaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tu jest najbliżej mnie,jak go dam na bujaka to sie zaraz budzi:-) Ma jakiś czujnik ruchu chyba![]()

cwana bestyjkaNooooocwana bestyjka

jutro jadę do rodziców muszę pamiętac żeby u nich obskoczyć kompy i zagłosować na Kacperka

Dziękuje 
Dziękuje :-)ja juz glosy oddalam na naszego malego przystojniaka
dobrej nocki,papaDziewczyny ja zmykam do łóżka bo jutro mnie czeka intensywny dzień i jeszcze muszę o 1 w nocy wstac mojego M w delegację wyszykowac .Dobranoc paaa
Dobranoc PaulaDziewczyny ja zmykam do łóżka bo jutro mnie czeka intensywny dzień i jeszcze muszę o 1 w nocy wstac mojego M w delegację wyszykowac .Dobranoc paaa
Ojj ja teżja tez nie lubie,nie jestes sama choc na swieta bym chciala troche sniegu i mroziku ale tylko przez pare dni