Justys84
Fanka BB :)
no,kiedys musial byc ten pierwszy razMaggie pisała,że mały jest przesłodki:-)
Może jutro wyjdą do domku:-)
My już małego wykąpaliśmy i pierwszy raz (w końcu) obsikał tatusia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no,kiedys musial byc ten pierwszy razMaggie pisała,że mały jest przesłodki:-)
Może jutro wyjdą do domku:-)
My już małego wykąpaliśmy i pierwszy raz (w końcu) obsikał tatusia![]()
dziękuje Kacperek dobrze łobuzuje urwis w sobote jak mu dałam rano śniadanko mi powiedział dziękuje stara d***Piękniuśki jest:-):-)
Paula a jak tam Kacperek?

uroki przedszkola
:-d:-d:-dmy już małego wykąpaliśmy i pierwszy raz (w końcu) obsikał tatusia:-d:-d
No tak bo mnie to już ze 3 razy obsikał a jego omijałno,kiedys musial byc ten pierwszy razw koncu
![]()

To łobuziak,a tekst miał dobrydziękuje Kacperek dobrze łobuzuje urwis w sobote jak mu dałam rano śniadanko mi powiedział dziękuje stara d***uroki przedszkola
![]()

No tak w przedszkolu są różne dzieciNa pewnoto szybko maggie wyjdzie ale to dobrzemoze sie odezwie do nasj ak juz wroci i zda relacje
![]()

mam nadzieję, że długo bez nas nie wytrzymato szybko maggie wyjdzie ale to dobrzemoze sie odezwie do nasj ak juz wroci i zda relacje
![]()

Ja też oglądam:-) A mały śpi na kolanachide robic kolacje i patrzec na M jak milosctasiemiec numer jeden
![]()

ja latam między telewizorem a kompemide robic kolacje i patrzec na M jak milosctasiemiec numer jeden
![]()