• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dlatego ja nienarzekamtutaj na służbe zdrowia:no:własnie się ciesze że jestem tutaj bo i bynajmiej wiem ze tu jednak jakoś reagują tak samo jak sie staraja podtrzymac ciąże już w pierwszych tc itd.:sorry:
No widze że się szykuje fajniutki sylwester:-)no my pewnie w domku(o ile nie w szpitalu:eek:)

Ja zaraz też bede mykac na Brzydule i tak jakoś czas poleci może i jeszcze wejde na BB bo M dopiero szedł do warsztatu coś tam dokończyć bo wcześniej tu w domku robił co jeśli bedzie troche tam siedział to zaglądne tu:tak:

Lekarze wiedza co robic i nie lapowkarstwa jak w Polsce- takze sa plusy i minusy-ona musiala trafic na jakas glupia pielegniarke jak to mowia- Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
Samo to- 2 napewno ale nie wiem czy nie i 3 proby invitro sa za darmo- w Polsce tego nigdy nie bedzie

Nie planuje wrocic na stale do Polski wiec musze sie pomeczyc, ale sie im nie dam i zalatwie wszystko :cool:

reklama
No skoro masz zamiar tam zostać to faktycznie powinnaś się tam leczyć. Ja sama wiem po sobie jakie to męczące jeździć z każdą drobnostką do lekarza który jest 200km ode mnie bo akurat pracuje w szpitalu razem z mamą i ona go zna i poleca. Chciałabym znaleźć takiego lekarz, który będzie dobry i tu na miejscu.

A co do życzeń na Święta to może poproś wcześniej tatę by nie wyskakiwał z takimi życzonkami na pewno zrozumie.

No skoro masz zamiar tam zostać to faktycznie powinnaś się tam leczyć. Ja sama wiem po sobie jakie to męczące jeździć z każdą drobnostką do lekarza który jest 200km ode mnie bo akurat pracuje w szpitalu razem z mamą i ona go zna i poleca. Chciałabym znaleźć takiego lekarz, który będzie dobry i tu na miejscu.

A co do życzeń na Święta to może poproś wcześniej tatę by nie wyskakiwał z takimi życzonkami na pewno zrozumie.

No wlasnie nie wiedza ze sie staramy- powiem im dopiero jak juz bedzie po 12 miesiacach. Moze nic nie powie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry