Ola85
Fanka BB :)
dlatego ja nienarzekamtutaj na służbe zdrowiawłasnie się ciesze że jestem tutaj bo i bynajmiej wiem ze tu jednak jakoś reagują tak samo jak sie staraja podtrzymac ciąże już w pierwszych tc itd.
No widze że się szykuje fajniutki sylwester:-)no my pewnie w domku(o ile nie w szpitalu)
Ja zaraz też bede mykac na Brzydule i tak jakoś czas poleci może i jeszcze wejde na BB bo M dopiero szedł do warsztatu coś tam dokończyć bo wcześniej tu w domku robił co jeśli bedzie troche tam siedział to zaglądne tu![]()
Lekarze wiedza co robic i nie lapowkarstwa jak w Polsce- takze sa plusy i minusy-ona musiala trafic na jakas glupia pielegniarke jak to mowia- Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
Samo to- 2 napewno ale nie wiem czy nie i 3 proby invitro sa za darmo- w Polsce tego nigdy nie bedzie
Nie planuje wrocic na stale do Polski wiec musze sie pomeczyc, ale sie im nie dam i zalatwie wszystko

własnie się ciesze że jestem tutaj bo i bynajmiej wiem ze tu jednak jakoś reagują tak samo jak sie staraja podtrzymac ciąże już w pierwszych tc itd.
)