Madziaas
Już jesteś:)
Uda sie udaAno będziemy dalej próbować może się uda patrysiu.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uda sie udaAno będziemy dalej próbować może się uda patrysiu.

Coś mowiła,że ze 3 dni będzie w szpitalu na pewno.Ale zobaczymyCiekawe za ile dni zawita do nas Maggie![]()
Witam
Wpadlam na troche. Pospalam po nocce do 15, M obiadek zrobil wcinam teraz cukierki. U mnie nadal bez zmian- pobolewa troszke ale rzadko, ciekawa jestem co tam sie dzieje w srodku. Przestalam sie juz nakrecac, ale troszke cos tam sie nadziei tli- poplacze sobie jak przyjdzie @- narazie jej nie ma wiec kto wie...
Opowiem Wam jedna sprawe jak wyglada sluzba zdrowia w Anglii- kumpela miala miec robione badania poziomu prolaktyny, wiec poszla sie umowic do pielegniarki, wiec ona jej mowi niech przyjdzie jutro- na to moja kolezanka przeciez to sie robi w odpowiednim dniu cyklu a jutro to nie bedzie ten dzien- ta na nia spojrzala i sie jej pyta kiedy chce wiec przyjsc- no ludzie- nic nie wiedza tam musisz im mowic wszystko- tylko ginekolog w szpitalu ma troche pojecia o rzeczach- a co najlepsze prywatnie mozna isc, kosztuje kupe kasy- naprawde duzo- ale i tak trzeba miec skierowanie od ogólnego- no paranoja jakas.
Takze czekam grzecznie na Nowy Rok- sylwester mamy u siebie i wpadaja do nas 3 pary, a potem badania- trudno skoro tak musi byc
Oleńko no to gorzej z tą służbą zdrowia niż w Polsce:-(. A co do badanek to na pewno Wam nie zaszkodzą a pomogą. Słuchaj a może masz możliwość przylecieć do Polski na kilka dni i zrobić sobie te badanka tu. Wiesz prawdopodobnie odpłatnie byś je zrobiła ale większość z nich można zrobić za jednym pobraniem krwi. Ja bynajmniej mówię o tych co wcześniej wymieniałam.
Kurcze to niezła tam jest służba zdrowiaWitam
Wpadlam na troche. Pospalam po nocce do 15, M obiadek zrobil wcinam teraz cukierki. U mnie nadal bez zmian- pobolewa troszke ale rzadko, ciekawa jestem co tam sie dzieje w srodku. Przestalam sie juz nakrecac, ale troszke cos tam sie nadziei tli- poplacze sobie jak przyjdzie @- narazie jej nie ma wiec kto wie...
Opowiem Wam jedna sprawe jak wyglada sluzba zdrowia w Anglii- kumpela miala miec robione badania poziomu prolaktyny, wiec poszla sie umowic do pielegniarki, wiec ona jej mowi niech przyjdzie jutro- na to moja kolezanka przeciez to sie robi w odpowiednim dniu cyklu a jutro to nie bedzie ten dzien- ta na nia spojrzala i sie jej pyta kiedy chce wiec przyjsc- no ludzie- nic nie wiedza tam musisz im mowic wszystko- tylko ginekolog w szpitalu ma troche pojecia o rzeczach- a co najlepsze prywatnie mozna isc, kosztuje kupe kasy- naprawde duzo- ale i tak trzeba miec skierowanie od ogólnego- no paranoja jakas.
Takze czekam grzecznie na Nowy Rok- sylwester mamy u siebie i wpadaja do nas 3 pary, a potem badania- trudno skoro tak musi byc

Kurcze to niezła tam jest służba zdrowia
To fajny będzie sylwester:-)
dlatego ja nienarzekam tutaj na służbe zdrowiaWitam
własnie się ciesze że jestem tutaj bo i bynajmiej wiem ze tu jednak jakoś reagują tak samo jak sie staraja podtrzymac ciąże już w pierwszych tc itd.
)