• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Eh.. M w pracy, ja siedzę i popijam ciepłą herbatkę..ja za niecałą godzinkę ruszam do szkoły rodzenia.. lenia mam troszke bo daleko mam szpital.. ale ciekawośc mnie zżera bo dzis wreszcie będziemy miec zajęcia o porodzie. Bo do tej pory to takie wiecie.. jak dzidzia się rozwija, cwiczenia, filmy itp..:-)
Agniesiu obiecuję, że jak tylko skończę dziś referat na kosmetykę to załaduję przepis na nasz wątek kulinarny.
O kurka to my mamy jakiś wątek kulinarny??:sorry:Aaaa !!pewnei na zamkniętym?:-D ja to jakaś taka niekojarząca w ciąży jestem:-D:rofl2:

Czesc dziewczyny,ja sie dopiero witam ale z rana zawitala do mnie mama na porzadki miala w sumie umyc mi jedno okno a umyla wszystkie i do tego jeszcze lazienke cala i jakos tak zeszlo az do teraz,a moja tesciowa znowu obrazona ze jej nie powiedzialam zeby mi umyla,no szlag jasny mnie trafi tu ciagle narzeka ze ja cos boli,bo mam chory kregoslup i rece,a tu znowu pretensje,a w dupie to juz mam za przeproszeniem!!!
Kasiu moze to jest dobra mysl z ta tarczyca warto sprawdzic!
O kurka ale babsko wredne...:wściekła/y: Ja to bym ja teraz wołała do każdego sprzątania:-D:rofl2: Az by jej sie znudziło:-D:rofl2:

Cześć dziewczynki :-) ale mi się dzisiaj nic nie chce ...

taki piszecie o tych obiadkach a człowiek w pracy siedzi i marzy o takim cieplutkim obiadku... ale bym zjadła gołąbki... mniam, mniam... uwielbiam :tak:

O kurka ale babsko wredne...:wściekła/y: Ja to bym ja teraz wołała do każdego sprzątania:-D:rofl2: Az by jej sie znudziło:-D:rofl2:

:-D:-D dobre :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No a ja troche na BB tak do godzinki Brzuduli sobie weszłam:-)obiadek zjedzony pomyte i teraz trzeba odpocząć:tak:

JUSTYŚ no teściowej to nic jak tylko pogratulowac:crazy:
Ciesze się ze jest ok u MAGGIE:-)
Co do rodzaju porodu to odrazu powiem że cc niestety jest gorsze niż sn bo inna rana bo jednak jak operacja i wogóle ale nie jest źle czym szybciej się zacznie po cc ruszać itp.tym szybciej się wydobrzeje bo gorzej jak się leży to i wszystko sie "rozleniwia"i wtedy dłużej dochodzi się do siebie:tak:
KROCZEK no nie wiem sama niby wyniki ok a tu jednak ... a grupa krwi może konflikt jes chociaż pewnie gin już by o tym wiedział:sorry:ale niepoddawaj się szukajcie dalej przyczyny i napewno się uda bo co najważniejsze że zachodzisz w ciąże tylko niestety...:-(ale ja trzymam mocne kciuki aby się udało:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry