Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojj to szybko,ja bym chciała tak jeszcze pokarmić troche,ale zobaczymy ile czasu mi sie udaTak tylko pytam bo moja szwagierka ma dwumiesięczną córeczkę i już nie karmi wcale.
No dobrze zmykam robić obiadek
O kurka to my mamy jakiś wątek kulinarny??Agniesiu obiecuję, że jak tylko skończę dziś referat na kosmetykę to załaduję przepis na nasz wątek kulinarny.
Aaaa !!pewnei na zamkniętym?
ja to jakaś taka niekojarząca w ciąży jestem

O kurka ale babsko wredne...Czesc dziewczyny,ja sie dopiero witam ale z rana zawitala do mnie mama na porzadki miala w sumie umyc mi jedno okno a umyla wszystkie i do tego jeszcze lazienke cala i jakos tak zeszlo az do teraz,a moja tesciowa znowu obrazona ze jej nie powiedzialam zeby mi umyla,no szlag jasny mnie trafi tu ciagle narzeka ze ja cos boli,bo mam chory kregoslup i rece,a tu znowu pretensje,a w dupie to juz mam za przeproszeniem!!!
Kasiu moze to jest dobra mysl z ta tarczyca warto sprawdzic!
Ja to bym ja teraz wołała do każdego sprzątania
Az by jej sie znudziło

O kurka ale babsko wredne...Ja to bym ja teraz wołała do każdego sprzątania
Az by jej sie znudziło
![]()

dobre 
Pomału skończysz:-)A ja piszę i piszę ten referat i kończyć go nie mogę.![]()
:-):-)Nadrabiam zaległości w szkole tak więc zostały mi jeszcze dwa do napisania ale to już na jutro.

ale niepoddawaj się szukajcie dalej przyczyny i napewno się uda bo co najważniejsze że zachodzisz w ciąże tylko niestety...:-(ale ja trzymam mocne kciuki aby się udało