• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Babeczki a u mnie ciągle okres. Nie jest już duży bo wkładka wystarczy ale muszę ją zmieniać dosyć często. Ja już nie wiem co jest grane. Czy on się w końcu skończy?:wściekła/y: Taka jestem wkurzona że muszę brać te tabletki ze szok:crazy:
mam nadzieje ze sie wszystko wyreguluje:tak:no trudno skoro masz je bra c to może i faktycznie bierz:sorry:
U mnie jak narazie bez zmian- nie ma @ wiec czekam i czekam

Nie wchodze na gg i NK zeby sie nie denerwowac ale Was jednak nie opuszcze- wogóle to ile nas zostalo starajacych- Paulina, Kasia, Kasiulek, Kinga i ja- malutko wiec moze i my sie doczekamy

Olu ja też mam takie dziwne długie cykle. Nie rozumiem ich.
uda się wam kobitki uda zbaczycie i tego życze :tak:
Witam Was dziewczynki. Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu zaglądała do nas Black Opal. Bardzo się zdziwiłam ale ona nas od czasu do czasu podczytuje i po moim ostatnim poronieniu napisała do mnie na priva bo sama ostatnio zaciążyła ale miała ukryte wcześniej problemy z tarczycą. Chodzi o to że wskazała mi jeszcze jedno badanie, które lekarze rzadko robią a może ono wskazywać na pewną chorobę z wiązaną z tarczycą przy czym te wszystkie TSH, FT3 i FT4 wychodzą dobrze. Mam zamiar spróbować po nowym roku. Może to jest to
myśle ze warto zawsze jakiś krok do przodu:tak:

reklama
ale widze,ze nam tu chlopaki przewazaja najpierw Kacperek teraz synus maggie,patrysia i ja tez chlopaki tylko ni wiadomo co u agniesi w brzuszku mieszkA I U AGAPASKI
No też jestem ciekawa kto u mnie mieszka:-D Może jednak nasz upragniony "Tomaszek"?:sorry::-D

A to mój model :-D:-D
Śliczna fotka:tak:

A mnie dziś coś naszło i zrobiłam cały kopiec pierożków z nutellą i bananami. Coś na słodko ala pączusie bo też smażone na głębokim oleju:-)
Mniam.. brzmi smakowicie:) Daj przepis.. :)

U mnie wszystko wporządku, dzisiaj wróciłam do pracy po chorobie... a tak dobrze mi się w domku siedziało :-D
Ale poszłam do pracy i niestety na chatę nam sie włamali z samego rana :-( Wybili szybę i weszli przez balkon do domu... jakieś gnojki !!!:wściekła/y: Musieli nas obserwować kiedy z mężem wyjechaliśmy z domu bo weszli jakieś 15 min po naszym wyjeździe :wściekła/y:.Na szczęście nic nie zdążyli ukraść bo teściowa była w domu i szybko zareagowała, ale straty w szybach mamy... mój mężuś walczy do teraz z tymi szybami :-(:-(
Całe szczęście, że teściowej nic się nie stało...
O kurka co za gnojki...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobrze, że tesciowej się nic nie stalo..

Hej

Maggie Kochana gratuluje Kluseczka zdróweczka dla Małego i Ciebie

Olu głowa do góry:tak:, wiem, że łatwo sie mówi.Porób po nowym roku badanka może masz jakies problemy z hormonami bo mi mój gin mówił, że najczęściej przyczyną długich nieregularnych cyklów jest tarczyca i prolaktyna.Mi nic badania nie wykazały a moje cykle były 26-39 dniowe teraz dostałam duphaston i są jak w zegarku co 28 dni.
Ja już mam jednego urwiska i by sie wydawało, że jak chcesz drugie to cyk i już jest a tu d*** blada:-(

agapasku dobrze, że teściowa była w domu i, że jej nic nie zrobili:szok: normalnie lać takich:wściekła/y:

Ja wpadłam w wir świątecznych porząków:-D

Witam Was dziewczynki. Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu zaglądała do nas Black Opal. Bardzo się zdziwiłam ale ona nas od czasu do czasu podczytuje i po moim ostatnim poronieniu napisała do mnie na priva bo sama ostatnio zaciążyła ale miała ukryte wcześniej problemy z tarczycą. Chodzi o to że wskazała mi jeszcze jedno badanie, które lekarze rzadko robią a może ono wskazywać na pewną chorobę z wiązaną z tarczycą przy czym te wszystkie TSH, FT3 i FT4 wychodzą dobrze. Mam zamiar spróbować po nowym roku. Może to jest to
Pamiętam Black Opal:-) Pewnie spróbuj:tak:
No też jestem ciekawa kto u mnie mieszka:-D Może jednak nasz upragniony "Tomaszek"?:sorry::-D

O kurka co za gnojki...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobrze, że tesciowej się nic nie stalo..

Dziękujemy:-)

Agniesiu obiecuję, że jak tylko skończę dziś referat na kosmetykę to załaduję przepis na nasz wątek kulinarny.

Pamiętam Black Opal:-) Pewnie spróbuj:tak:

Dziękujemy:-)

Kurcze Madziu ja już nie wiem kogo i czego mam się łapać. Ciągle nic się nie wyjaśnia a mnie przed każdą kolejną ciążą dopada blady strach:-( No tak nie może być. Nawet nie wiesz ile bym dała, żeby chociaż znać przyczynę:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczyny,ja sie dopiero witam ale z rana zawitala do mnie mama na porzadki miala w sumie umyc mi jedno okno a umyla wszystkie i do tego jeszcze lazienke cala i jakos tak zeszlo az do teraz,a moja tesciowa znowu obrazona ze jej nie powiedzialam zeby mi umyla,no szlag jasny mnie trafi tu ciagle narzeka ze ja cos boli,bo mam chory kregoslup i rece,a tu znowu pretensje,a w dupie to juz mam za przeproszeniem!!!
Kasiu moze to jest dobra mysl z ta tarczyca warto sprawdzic!

Czesc dziewczyny,ja sie dopiero witam ale z rana zawitala do mnie mama na porzadki miala w sumie umyc mi jedno okno a umyla wszystkie i do tego jeszcze lazienke cala i jakos tak zeszlo az do teraz,a moja tesciowa znowu obrazona ze jej nie powiedzialam zeby mi umyla,no szlag jasny mnie trafi tu ciagle narzeka ze ja cos boli,bo mam chory kregoslup i rece,a tu znowu pretensje,a w dupie to juz mam za przeproszeniem!!!
Kasiu moze to jest dobra mysl z ta tarczyca warto sprawdzic!
Justyś ty sie teściową nie przejmuj

Kurcze Madziu ja już nie wiem kogo i czego mam się łapać. Ciągle nic się nie wyjaśnia a mnie przed każdą kolejną ciążą dopada blady strach:-( No tak nie może być. Nawet nie wiesz ile bym dała, żeby chociaż znać przyczynę:-(
nie dziwię Ci się, że wszędzie szukasz przyczyny:-(

Mojego M ciotka 8 lat starała się o dzidziusia poroniła 2 razy, już nie wiedzieli czego się łapać i się okazało, że ma toksoplazmozę i nikt prędzej nie pomyślał żeby jej zrobić praktycznie podstawowe badanie

reklama
ja myslalam,ze moim powodem poronienia prawdopodobnie byla cytomegalia choc gin mi powiedzial,ze nie bo to bylo za wczesnie zeby to byla przyczyna bo to byl 5 tydzien ale zawsze warto sprawdzic,a ty mialas Kasiu jakies badanie robione w tym kierunku ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry