P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
no trudno skoro masz je bra c to może i faktycznie bierz

mam nadzieje ze sie wszystko wyregulujeBabeczki a u mnie ciągle okres. Nie jest już duży bo wkładka wystarczy ale muszę ją zmieniać dosyć często. Ja już nie wiem co jest grane. Czy on się w końcu skończy?Taka jestem wkurzona że muszę brać te tabletki ze szok
![]()
no trudno skoro masz je bra c to może i faktycznie bierz
U mnie jak narazie bez zmian- nie ma @ wiec czekam i czekam
Nie wchodze na gg i NK zeby sie nie denerwowac ale Was jednak nie opuszcze- wogóle to ile nas zostalo starajacych- Paulina, Kasia, Kasiulek, Kinga i ja- malutko wiec moze i my sie doczekamy
uda się wam kobitki uda zbaczycie i tego życzeOlu ja też mam takie dziwne długie cykle. Nie rozumiem ich.

myśle ze warto zawsze jakiś krok do przoduWitam Was dziewczynki. Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu zaglądała do nas Black Opal. Bardzo się zdziwiłam ale ona nas od czasu do czasu podczytuje i po moim ostatnim poronieniu napisała do mnie na priva bo sama ostatnio zaciążyła ale miała ukryte wcześniej problemy z tarczycą. Chodzi o to że wskazała mi jeszcze jedno badanie, które lekarze rzadko robią a może ono wskazywać na pewną chorobę z wiązaną z tarczycą przy czym te wszystkie TSH, FT3 i FT4 wychodzą dobrze. Mam zamiar spróbować po nowym roku. Może to jest to

Taka jestem wkurzona że muszę brać te tabletki ze szok
Może jednak nasz upragniony "Tomaszek"?
normalnie lać takich