• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Doczekacie się dziewczynki, na pewno :-) Życzę Wam tego z całego serducha :-D

Kroczek moja koleżanka też długo nie mogła zajść w ciąże i gin jej też przepisał tabletki anty, miała brać przez trzy cykle, odstawić i starać się od nowa... i zaszła od razu po odstawieniu :-) Może to i jest jakaś metoda. Tylko nie wiadomo jak to sie ma do poronień wcześniejszych, ale może warto spróbować. Organizm trochę odpocznie i może sie uda :-) :-) Mam taką nadzieję :-) Daj szansę nowemu lekarzowi ;)

Ja też dziewczynki zmykam:tak: Dobranoc życzę i słodkich snów:-D

Paaa... kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu- ja juz teraz mialam mega nadzieje, jak to bedzie jak pojde do gory i zobacze tam dwie krechy a tu dupa. W tym cyklu nie bedzie staran tylko luz, uciekam bo ide dzisiaj znowu na noc do pracy :szok: i jeszcze musze wlosu umyc.

Kasiulku- ja nie wiem co sie dzieje z moimi cyklami- wiem ze bedzie potrzebny lekarz

Bede jutro buzki

Udanej nocki (o ile praca w nocy może być udana):sorry:

Ja też dziewczynki zmykam:tak: Dobranoc życzę i słodkich snów:-D
Dobranoc dziewczynki :-)

reklama
Witam Was dziewczynki. Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu zaglądała do nas Black Opal. Bardzo się zdziwiłam ale ona nas od czasu do czasu podczytuje i po moim ostatnim poronieniu napisała do mnie na priva bo sama ostatnio zaciążyła ale miała ukryte wcześniej problemy z tarczycą. Chodzi o to że wskazała mi jeszcze jedno badanie, które lekarze rzadko robią a może ono wskazywać na pewną chorobę z wiązaną z tarczycą przy czym te wszystkie TSH, FT3 i FT4 wychodzą dobrze. Mam zamiar spróbować po nowym roku. Może to jest to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry