Madziaas
Już jesteś:)
Może Ola tu zajrzyWiecie co dziewczynki widzę Olę na innym wątku i chciałam jej dać znać, że Maggie urodziła ale się zawahałam bo nie wiem czy jej nie sprawię przykrości:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może Ola tu zajrzyWiecie co dziewczynki widzę Olę na innym wątku i chciałam jej dać znać, że Maggie urodziła ale się zawahałam bo nie wiem czy jej nie sprawię przykrości:-(
OkiZmykam się kompusiać. Będę za chwilkę
Wiecie co dziewczynki widzę Olę na innym wątku i chciałam jej dać znać, że Maggie urodziła ale się zawahałam bo nie wiem czy jej nie sprawię przykrości:-(
Może Ola tu zajrzy
Może tak. Nie będę jej denerwowała:-(
Fajnie że nas nie opuścisz:-)Witam moje drogie ;-)
Jestescie przekochane naprawde
Gratulacje dla Maggiei Kluseczka
U mnie jak narazie bez zmian- nie ma @ wiec czekam i czekam
Nie wchodze na gg i NK zeby sie nie denerwowac ale Was jednak nie opuszcze- wogóle to ile nas zostalo starajacych- Paulina, Kasia, Kasiulek, Kinga i ja- malutko wiec moze i my sie doczekamy

Witam moje drogie ;-)
Jestescie przekochane naprawde
Gratulacje dla Maggiei Kluseczka
U mnie jak narazie bez zmian- nie ma @ wiec czekam i czekam
Nie wchodze na gg i NK zeby sie nie denerwowac ale Was jednak nie opuszcze- wogóle to ile nas zostalo starajacych- Paulina, Kasia, Kasiulek, Kinga i ja- malutko wiec moze i my sie doczekamy
Jak widzisz właśnie o Tobie myślałyśmy
Kochanie doczekamy się i my ale wtedy będzie radocha
Oleńko fajnie, że jednak na nie opuściszJak widzisz właśnie o Tobie myślałyśmy
Kochanie doczekamy się i my ale wtedy będzie radocha
![]()
i jeszcze musze wlosu umyc.Kasiu- ja juz teraz mialam mega nadzieje, jak to bedzie jak pojde do gory i zobacze tam dwie krechy a tu dupa. W tym cyklu nie bedzie staran tylko luz, uciekam bo ide dzisiaj znowu na noc do pracyi jeszcze musze wlosu umyc.
Kasiulku- ja nie wiem co sie dzieje z moimi cyklami- wiem ze bedzie potrzebny lekarz
Bede jutro buzki

Dobranoc życzę i słodkich snów