• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam się i ja. A ja jak zwykle pospałam sobie do 8.30. Ja nie wiem jak po Nowym Roku się będę zbierała do pracy:no: No niby pracuję w sklepie ale ja zawsze z rańca głowę myję i takie tam więc muszę wcześniej się podnosić z łóżeczka.:tak:
ja tez jak pracowałam w sklepie to chodziłam na 10 a ciężko mi było wstać:-D

justyś to pędzę do ciebie sankami:-D

reklama
ja jestem bardzo chetna do spotkania tylko nie wiem,czy jak juz maly bedzie na swiecie czy jeszcze wczesniej ale jestam jak najbardziej za:)) jeju ale ten moj psiak mnie dzisiaj zaczepia na plecy mi skacze,gumke z wlosow sciaga i gryzie po skarpetkach:)nie da mi pisac z wami:)

OLKA ja nadal trzymam kciuki:)!!! moze poczekaj i powtorz test,a ktory to dzien cyklu?
fajnie MADZIU,ze udalo wam sie pospac,domyslam sie jaka to byla niespodzianka:)
ja tez tak mam PAULA,ze jak sie przebudze to mam ciezko zasnac

A TAK WOGOLE TO CZESC DZIEWCZYNY,MILEGO DNIA U MNIE SIE CHYBA ZAPOWIADA NA BIALY DZIEN BO SNIEZYK SOBIE JUZ PRUSZY:)
Oj była niespodzianka:-)
Dziś walczę z kolejnym referatem ale może tym razem pójdzie mi sprawniej.
Pójdzie pójdzie:tak:
ja tez jak pracowałam w sklepie to chodziłam na 10 a ciężko mi było wstać:-D

justyś to pędzę do ciebie sankami:-D
:-D:-D
zapraszam:) bardzo chetnioe bym sie napila kawki z wami wszystkimi!!!
Ja też ja też:-p:-D:-D
Justyś udany ten twój piesek :)

Ja musze małego wykąpać bo dzisiaj do lekarza i na szczepienie

WITAM:-)
Ja już po ostatnich badankach juuuupi(nie lubie robić badan dlatego się tak ciesze że ostatnie)i jutro wyniki po 12 co po drodze do gina wjedziemy po nie:tak:
Dziewczynki zaraz dam fotki Synusia Maggie,napisała żebym dała. Ale musze lecieć Kacperka wykąpać bo już krzyczy

Ach,zdąże zanim będą okrzyki wojenne :-D:-D

Zobaczcie jaki piękny jest:-):-)
jaki słodziuchny:-)
Nio Kluseczek przecudny

Czekam i czekam- tak juz rozmyslam moze cykl byl dluzszy i jeszcze za wczesnie bylo na test- musze sie zorientowac czy w aptece nie robia- tak mi powiedziala kumpela Angielka wiec zobaczymy- troche sie nakrecam znowu bo @ nadal nie ma wiec nadzieja odzyla.

Ale by bylo- a jak nie to trudno- przeciez sie nie powiesze- pare znowu kumpel zaciazylo albo na finiszu co nawet nie wiedzialam ze sa w ciazy wiec i tak pozostaje tylko czekanie. Wiem ze zanudzam ale tak to jest na etapie staran.
a może betka wtedy byś już wiedziała na 100%:tak:
A TAK WOGOLE TO CZESC DZIEWCZYNY,MILEGO DNIA U MNIE SIE CHYBA ZAPOWIADA NA BIALY DZIEN BO SNIEZYK SOBIE JUZ PRUSZY:)
u mnie już 3 dzień bialutko bialutko śniegu juz dosyc co na sanki mozna iść:-Dja się ciesze wkońcu zima to snieg musi być bo ja nielubie jesiennej pogody tych deszczy gdzie chorubska się plątają pod nogi a taki mrozik zrobi dobrze na noski:tak:

Witam się i ja:-D
U mnie niestety śnieżek nie pada ale biało jest:-pMoże nie tak wszędzie i nie dużo ale zawsze to coś;-)
Wczoraj z M oglądaliśmy kawałek filmu "Ono" na dwojce 9chyba) ale byl bardzo późno bo zaczął się o 1:15 i nie obejrzałam całego :( A tak bardzo chiałam bo mam książkę i to jest o młodej dziewczynie, która po dyskotece zostaje zgwałcona przez 3 chłopaków i jest w ciąży.. eh..

reklama
Kurcze Agniesia co Ty za książki czytasz i filmy oglądasz. Nie denerwują cię takie rzeczy w ciąży?:-(

Madziu życzę bezbolesnego szczepienia dla Kacperka i mało nerwow dla ciebie:tak:

Patrysiu badanka na pewno wyszły dobrze

Oluś Patrycja ma rację a może betka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry