Madziaas
Już jesteś:)
Może to ta pogodadzisiaj juz dobrze,slaba jestem ale ogolnie jest ok![]()
Mnie coś głowa 3 dzień pobolewa,ale 2 dni temu było najgorzej. Dzisiaj mnie ćmiła,ale zrobiłam sobie herbatkę i ciasteczko i mi chyba przechodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może to ta pogodadzisiaj juz dobrze,slaba jestem ale ogolnie jest ok![]()
U mnie też troche napadałonapewno ta pogoda tu byl mroz -17 za pare dni +10,a dzisiaj znow u nas snieg pada i zapowiada sie mrozik
:-):-)no ja tez musze isc cos porobic bo mamy niezly bajzel po wczorajszym ale M mi pomoze to szybko pojdzie

KCIUKASKI MOCNE:-)to czekamy na kolejnego bobaskaCześć Dziewczynki,
Ja tak na szybko standardowo z newsami.
Aguniak odszedł czop, skurcze ma co 5 minut i jedzie do szpitala. Trzymajcie kciuki tak samo mocno jak za mnie to jej też szybko pójdzie :-)

:-):-)DZIEŃ DOBRY:-)
KCIUKASKI MOCNE:-)to czekamy na kolejnego bobaska
MADZIAS ja się dobrze czuje mam twardnienia bóle czestrze co mnie cieszy(bo wole sama zaczać rodzić bo jak nieurodze to 7 stycznia mam się wstawić w szpitalu)no ale to na tyle i nie chce synek wyjść ale z M już zaczeliśmy serduszkowac może pomorze:-)
WOW:-) No to kciuki zaciśnięte i czekamy na bobasaCześć Dziewczynki,
Ja tak na szybko standardowo z newsami.
Aguniak odszedł czop, skurcze ma co 5 minut i jedzie do szpitala. Trzymajcie kciuki tak samo mocno jak za mnie to jej też szybko pójdzie :-)
:-)
Po nowym roku robimy wielkie zakupy, tj. łóżeczko, wózio itp
Już nie mogę się doczekac:-):-)WOW:-) No to kciuki zaciśnięte i czekamy na bobasa:-)
U mnie okiM ma wolne i doipiero 4 stycznia idzie do pracki więc sobie leniu****emy
Dziubas daje popalic, jak walnie to cały brzuch skacze i góry się robią, hi hi
![]()
Snieg u nas pada i jest znowu białoPo nowym roku robimy wielkie zakupy, tj. łóżeczko, wózio itp
Już nie mogę się doczekac
22 stycznia mam usg, może wreszcie dowiemy się kto mieszka w moim brzuszku
a 12 stycznia do lekarza na kontrolę
![]()