• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No witam Kochane Wielkie Siostry! :-D
Nic się przed Wami nie ukryje. Hi,hi!
Widzę,że Patrysia nadal w dwupaku i czekamy do 18. No cóż! Alankowi dobrze u mamusi w brzuszku.
Maggie Igorek jest cudny! Chyba się powtarzam. :-)
Kasiu tymi cieniami to całemu "forum" zawróciłaś w głowie. Ja też chyba coś wybiorę,ale jutro. Dzisiaj już mi się nie chce. :-p
Wczoraj byłam z M na Avatarze. Ogólnie film ok,efekty rewelacja,ale godzina seansu 22.30! Do 1.20 byliśmy w kinie!:szok: I niestety 4 rząd i bolały mnie oczy od okularów.
@ jeszcze nie ma. Na test się nie szykuję. Może za tydzień jakby się nie pojawiła @.
Przed nami nic sie nie ukryje:-D:-D Trzymam kciuki oby nie przyszła
Ja właśnie zamówiłam cienie:tak:
Do jutra kobitki :tak::-) Ja już nie mam siły siedziec przed kompem:-D Lecę się położyc:-)
Miłych snów:-)

:-D:-D:-D

Wkurzyła mnie teściowa! M powiedziała jej o ślubie,a ta "może ona w ciąży?" Odpowiedziałam jej: "tak w dwóch i trzecia malutka!"
Jak mnie ta baba wkurza! Całe szczęście,że już niedługo się stąd wyprowadzimy. Ja chyba przez nią nie mogę zajść w ciążę!
Ech,nie przejmuj sie nią,ale tekstem rzuciła:baffled:
A kiedy sie wyprowadzacie?

Lece na dół małemu kaszke zrobić
Będe za kilka minut

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oo juz dawno nie bylo tyle stron do nadrabiania:) ale to dobrze cos sie dzieje,cienie Kasiu super chyba tez sobie jakies zamowie jeszcze sie zastanawiam:)
Maggie Igorek śliczny:)
Nie przejmuj sie Kasiulek tesciowa,szkoda nerwow na nie!
Fajna karuzelka Madziu,my mamy dostac od kuzynki M,zobaczymy,czy dotrzyma slowa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry