Agniesiak85
Fanka BB :)
Do jutra kobitki
:-) Ja już nie mam siły siedziec przed kompem
Lecę się położyc:-)
Lecę się położyc:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lecę się położyc:-)Przed nami nic sie nie ukryjeNo witam Kochane Wielkie Siostry!
Nic się przed Wami nie ukryje. Hi,hi!
Widzę,że Patrysia nadal w dwupaku i czekamy do 18. No cóż! Alankowi dobrze u mamusi w brzuszku.
Maggie Igorek jest cudny! Chyba się powtarzam. :-)
Kasiu tymi cieniami to całemu "forum" zawróciłaś w głowie. Ja też chyba coś wybiorę,ale jutro. Dzisiaj już mi się nie chce.
Wczoraj byłam z M na Avatarze. Ogólnie film ok,efekty rewelacja,ale godzina seansu 22.30! Do 1.20 byliśmy w kinie!I niestety 4 rząd i bolały mnie oczy od okularów.
@ jeszcze nie ma. Na test się nie szykuję. Może za tydzień jakby się nie pojawiła @.

Trzymam kciuki oby nie przyszła
Miłych snów:-)Do jutra kobitki:-) Ja już nie mam siły siedziec przed kompem
Lecę się położyc:-)

Ale się cieszę!Suuper:-):-)AAAAAAAA!!!!!!!!!! Właśnie się dowiedziałam,że mój brat planuje ślub na 23 października!![]()
Ale się cieszę!

Suuper:-):-)
Też bym chciała żeby mój sie hajtnął![]()
A ja bym chciała,żeby z tą co jest sie nie hajtałMadziu to może wyjść tak niespodziewanie jak u nas. Dopiero w Wigilię zaręczyny a tu już ślub. Fakt,że ze swoją dziewczyną spotykają się już z 5 lat,ale ona sama mówiła,że już straciła nadzieję.

A ja bym chciała,żeby z tą co jest sie nie hajtał![]()

Ech,nie przejmuj sie nią,ale tekstem rzuciła
Wkurzyła mnie teściowa! M powiedziała jej o ślubie,a ta "może ona w ciąży?" Odpowiedziałam jej: "tak w dwóch i trzecia malutka!"
Jak mnie ta baba wkurza! Całe szczęście,że już niedługo się stąd wyprowadzimy. Ja chyba przez nią nie mogę zajść w ciążę!