P
patrysia*
Gość
no właśnie to mnie zastanawiaPatrysiu ja sie właśnie zastanawiałam jak sie Mamie Sówce mieści tyle,mi sie więcej nic nie zmieści![]()
i wiesz co ja u wiecej forumowiczek widziałam jak mają więcej suwaczków niż tylko 4
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie to mnie zastanawiaPatrysiu ja sie właśnie zastanawiałam jak sie Mamie Sówce mieści tyle,mi sie więcej nic nie zmieści![]()
i wiesz co ja u wiecej forumowiczek widziałam jak mają więcej suwaczków niż tylko 4
Hmmno właśnie to mnie zastanawiai wiesz co ja u wiecej forumowiczek widziałam jak mają więcej suwaczków niż tylko 4
![]()

szkoda bo ja bym sobie jeszcze coś wcisneła
no ale już mam wyszukanego takiego fajnego suwaczka co spokojnie mi się zmieści napis bobo i ten suwaczek ale to dopiero po porodzie
mmm tajemnicza jestem
Ja też bym coś tam jeszcze wcisnęłaszkoda bo ja bym sobie jeszcze coś wcisnełano ale już mam wyszukanego takiego fajnego suwaczka co spokojnie mi się zmieści napis bobo i ten suwaczek ale to dopiero po porodzie
mmm tajemnicza jestem
![]()

kciukaskiWidze,że nikogo nie ma
To uciekam,trzymajcie kciuki za usg małego żeby było wszystko dobrze

Cześć Dziewczynki,
Madziu - rzeczywiście Ciebie bardzo malutko ostatnio.
Justyś - daj znać czy coś zakupiłaś :-)
Kasiulek - Słoneczko. Trzymamy kciukasy z Igorkiem. A Igorek dobrze. Nawet dał pospać. O 21.30 już lulał, obudził się o 1:30, o 2 już spał i tak do 6 rano komara uciął. :-)
p.s. Ale ta Amelka ślicznusia. Z Igorkiem coś na konto przelejemy bo czekać na ten 1% to troche długo. A tak wogóle to Amelka to jakaś Twoja znajoma dzidzia?
Patrysiu - już za niedługo będziesz tuliła drugiego syneczka. :-)
Rzeczywiście jest bardzo fajniusia i pogodna.Maggie to super,że Igorek lepiej i więcej śpi
A mnie coś mniej bo tak jakoś
My z Kacperkiem też coś przelejemy na Amelke![]()
no napewno,szkoda by bylo wydac duzo kasy ale wiesz nigdy sie nie wie jak dziecko zareaguje
a tesciowa mi przyniosla jakis stary korzuch bo stwierdzila ze juz sie w kurtce nie dopinam bo ona ja na szybko ubrala jak przyszedl listonosz i sie nie dopiela co z tego ze ja sie dopne ona wie lepiej i mam chodzic w starym futrze w ktorym mam za krotkie rekawy i ogolnie jest za duzy potem stwierdzila ze mi koc przyniesie do psa co z tego ze juz mam dwa,a pies na nich sie kladzie raz za kiedy a mi to nie przeszkadza ale jej tak bo leze pod nim razem z psem i same takie dziwactwa:/
a i jeszcze mi przyniosla GABKI TAKIE DO MYCIA NACZYN BO MAM UZYWAC TAKICH JAK ONA CO Z TEGO ZE MI SIE NIMI ZLE MYJE,NO MOWIE Ci masakra!

Ja też bym coś tam jeszcze wcisnęła
Noo tajemnicza jesteś;-)
Widze,że nikogo nie ma
To uciekam,trzymajcie kciuki za usg małego żeby było wszystko dobrze