• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Piałam o znajomej po feralnym znieczuleniu.
Zrobili jakiś tam dodatkowy zabieg i wszystko ustąpiło, mogła wreszcie wrócić do domu, ale przez błąd lekarza/y przeleżała od soboty do dzisiaj dłużej w szpitalu.

Witam Kochaniutkie!

Dziewczyneczki moje kochane! Wiem,że zawsze można na Was liczyć i dlatego chciałabym żebyście chociaż rzuciły okiem na tego linka amelkawieczorek.pl . Z góry dziękuję! :tak::tak::tak:

Patrysiu już dzisiaj 13! Jeszcze tylko chwilka i już Alanek będzie podbijał serca e-cioteczek. :-D
Kasiu ja wczoraj byłam taka padnięta po pracy. Wróciłam o 2.20. Niestety inwentaryzacja była. Jutro kolejna. :-(
Olu trzymam kciuki za badania Twojego M! Może to wszystko przez psychikę i bardzo dużą chęć "posiadania" dzidizulka.
Madziu jakoś mało Ciebie.... :tak:
Maggie kochanieńka jak tam Igorek? Jest ciud mniód! :-D
Justyś dzięki za pamięć! Jak Ty się czujesz kochana?

Ja czekam na @. Mam tylko mały problem. Wczoraj badałam szyjkę i ...... !!!!!!!!!!!! Była TAKA WIELKA I MIĘKKA jak jeszcze nigdy! M poleciał po test,ale dzisiaj wynik -. W środę idę do lekarza. Zaczynają mnie boleć suty. :-D Pożyjemy zobaczymy.

Kasiu u nas ok,czuje sie dobrze:) maly raz szaleje,raz jest cichutko ale juz sie tak nie stresuje:),przynajmniej na razie luzik
Trzymam kciuki z calego serca:)!!!!!!! i daj znac po wizycie:)

A tak wogole to Czesc dziewczyny,milego dnia,ja pije kawke i zmykam na targ moze sobie cos kupie:D

Cześć dziewczynki

Witam Kochaniutkie!

Dziewczyneczki moje kochane! Wiem,że zawsze można na Was liczyć i dlatego chciałabym żebyście chociaż rzuciły okiem na tego linka amelkawieczorek.pl . Z góry dziękuję! :tak::tak::tak:

Patrysiu już dzisiaj 13! Jeszcze tylko chwilka i już Alanek będzie podbijał serca e-cioteczek. :-D
Kasiu ja wczoraj byłam taka padnięta po pracy. Wróciłam o 2.20. Niestety inwentaryzacja była. Jutro kolejna. :-(
Olu trzymam kciuki za badania Twojego M! Może to wszystko przez psychikę i bardzo dużą chęć "posiadania" dzidizulka.
Madziu jakoś mało Ciebie.... :tak:
Maggie kochanieńka jak tam Igorek? Jest ciud mniód! :-D
Justyś dzięki za pamięć! Jak Ty się czujesz kochana?

Ja czekam na @. Mam tylko mały problem. Wczoraj badałam szyjkę i ...... !!!!!!!!!!!! Była TAKA WIELKA I MIĘKKA jak jeszcze nigdy! M poleciał po test,ale dzisiaj wynik -. W środę idę do lekarza. Zaczynają mnie boleć suty. :-D Pożyjemy zobaczymy.
No jakoś tak mnie mniej.....
Daj znać po wizycie,trzymam kciuki kochana
Kasiu u nas ok,czuje sie dobrze:) maly raz szaleje,raz jest cichutko ale juz sie tak nie stresuje:),przynajmniej na razie luzik
Trzymam kciuki z calego serca:)!!!!!!! i daj znac po wizycie:)

A tak wogole to Czesc dziewczyny,milego dnia,ja pije kawke i zmykam na targ moze sobie cos kupie:D
Ja też ide zaraz na kawke
Udanych zakupków:tak:

Cześć Dziewczynki,

Madziu - rzeczywiście Ciebie bardzo malutko ostatnio.

Justyś - daj znać czy coś zakupiłaś :-)

Kasiulek - Słoneczko. Trzymamy kciukasy z Igorkiem. A Igorek dobrze. Nawet dał pospać. O 21.30 już lulał, obudził się o 1:30, o 2 już spał i tak do 6 rano komara uciął. :-)
p.s. Ale ta Amelka ślicznusia. Z Igorkiem coś na konto przelejemy bo czekać na ten 1% to troche długo. A tak wogóle to Amelka to jakaś Twoja znajoma dzidzia?

Patrysiu - już za niedługo będziesz tuliła drugiego syneczka. :-)

MAGGIE ale super ci Igorek śpi i super że jest u was ok:-)mam nadzieje że mój syncio też będzie tak ziuśkał:-)ps.no już odliczam dni...:-D

reklama
Cześć Dziewczynki,

Madziu - rzeczywiście Ciebie bardzo malutko ostatnio.

Justyś - daj znać czy coś zakupiłaś :-)

Kasiulek - Słoneczko. Trzymamy kciukasy z Igorkiem. A Igorek dobrze. Nawet dał pospać. O 21.30 już lulał, obudził się o 1:30, o 2 już spał i tak do 6 rano komara uciął. :-)
p.s. Ale ta Amelka ślicznusia. Z Igorkiem coś na konto przelejemy bo czekać na ten 1% to troche długo. A tak wogóle to Amelka to jakaś Twoja znajoma dzidzia?

Patrysiu - już za niedługo będziesz tuliła drugiego syneczka. :-)
Maggie to super,że Igorek lepiej i więcej śpi:tak:
A mnie coś mniej bo tak jakoś:dry:

My z Kacperkiem też coś przelejemy na Amelke:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry