• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki,
ale piękny dzisiaj dzień u nas :-). Zaraz dopiję herbatkę, pouczę się godzinkę i uciekam na spacerek :-). A potem z powrotem do nauki :-(:-(

Ale życzę Wam miłego dnia :-) Buziaki :-):tak:

Cześć dziewczynki
Co to wszystkie śpicie?:-)
Olu dobrze pamiętam,że idziesz dzisiaj do lekarza?
Miłego dnia Wam życze:tak:

Tak Madziu,

Czesc dziewczynki wrocilam od lekarza, moje wyniki w normie, wiec wysyla meza na badanie spermy, dzieki Bogu rusza sie cos z tymi bdaniami. 19 stycznia ma sie zglosic po skierowanie- widze ze troche sie zestresowal. Dam Wam znac co i jak, postaram sie byc pozniej. Buzki

Tak Madziu,

Czesc dziewczynki wrocilam od lekarza, moje wyniki w normie, wiec wysyla meza na badanie spermy, dzieki Bogu rusza sie cos z tymi bdaniami. 19 stycznia ma sie zglosic po skierowanie- widze ze troche sie zestresowal. Dam Wam znac co i jak, postaram sie byc pozniej. Buzki
no to super pierwszy krok do przodu i teraz wiesz ze u ciebie jest ok:tak:teraz zbadacie plemniczki wtedy po odbirze wyniczków można działać dalej ku dobrej drogi:tak:

reklama
no to super pierwszy krok do przodu i teraz wiesz ze u ciebie jest ok:tak:teraz zbadacie plemniczki wtedy po odbirze wyniczków można działać dalej ku dobrej drogi:tak:

No nareszcie, tylko ciekawe co u mnie jest powodem takich nieregularnych okresów skoro wszystkie hormony mam w normie. Ciekawa jeste kiedy zawita w tym miesiacu do mnie @. Nic, poczekam

Papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry