Madziaas
Już jesteś:)
Super,że wszystko dobrze:-)
To teraz tylko czekać na poród

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super,że wszystko dobrze:-)

A najgorzej to chyba nacięcia krocza...
:-)widziałam i jaka malenka dzidzia:-(oby wszystko było dobrze i ty mi się tu trzymkaj mocko aby dzidzia była donoszonaAaaaaaa jedna marcówka się już rozpakowała!!!:-)

Mam nadzieję, że wytrwam do końca bo u nas w szpitalu do 36tygodnia ciąży nie odbierają wczesniaków.. Trzeba do Ciechanowa jechac.. No ale jak juz jest po 36tyg, to normalnie odbierają porody, także oby do 36tyg

Wkoło myślę o tym porodzie.. eh..
:-)No na końcu sie więcej myśli,ale będzie wszystko w porządku,postaraj sie nie myśleć o tym bo będziesz sie denerwowaćJakiegos schiza juz załapałamWkoło myślę o tym porodzie.. eh..
:-)
będzie dobrze zobaczysz jak już zaczniesz rodzić to uwierz stres minie ci a będziesz tylko myśleć aby już urodzić
Widzę, że troszkę tu się działo wczoraj

Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata
:-):-) Leć lećHalo jestemWidzę, że troszkę tu się działo wczoraj
Madziu powiem Ci szczerze, że ciężko jest mieszkać na kupie i jeszcze do tego zachować spokój wew. Tak więc Ola ma racje trzeba powiedzieć co swoje i odwrócić się i iść do siebie. Ale widzę są plany i bardzo fajnie
Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać
Agniesiu a Tobie życzę jeszcze dwupaka
Agapasku ja też miałam taką szefową i na prawdę do rzadkość w dzisiejszych czasach
Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcieNiedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata