• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane jestem!!
Juz po wizycie..:tak: Dziubasek lezy główką w dół i wszystko jest bardzo dobrze:tak: Dostałam skierowanie na ostatnie badania w ciąży no i czekamy na poród:-) No i będe rodzic SN:tak: Kurka teraz to mam pietra przed porodem...:-)
Następna wizyta 2 lutego..:tak: A USG 22 stycznia:-)
Super,że wszystko dobrze:-)
To teraz tylko czekać na poród
:tak:

reklama
Trzymam się, trzymam:tak: Mam nadzieję, że wytrwam do końca bo u nas w szpitalu do 36tygodnia ciąży nie odbierają wczesniaków.. Trzeba do Ciechanowa jechac.. No ale jak juz jest po 36tyg, to normalnie odbierają porody, także oby do 36tyg:tak:

AGNIESIAK rzuć na pełny luz tak jak ja:-Dbędzie dobrze zobaczysz jak już zaczniesz rodzić to uwierz stres minie ci a będziesz tylko myśleć aby już urodzić:tak:

Halo jestem:tak: Widzę, że troszkę tu się działo wczoraj:tak:
Madziu powiem Ci szczerze, że ciężko jest mieszkać na kupie i jeszcze do tego zachować spokój wew. Tak więc Ola ma racje trzeba powiedzieć co swoje i odwrócić się i iść do siebie. Ale widzę są plany i bardzo fajnie:-D
Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać:-D

Agniesiu a Tobie życzę jeszcze dwupaka:tak:

Agapasku ja też miałam taką szefową i na prawdę do rzadkość w dzisiejszych czasach:tak:

Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcie:sorry2: Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata:-D

reklama
Halo jestem:tak: Widzę, że troszkę tu się działo wczoraj:tak:
Madziu powiem Ci szczerze, że ciężko jest mieszkać na kupie i jeszcze do tego zachować spokój wew. Tak więc Ola ma racje trzeba powiedzieć co swoje i odwrócić się i iść do siebie. Ale widzę są plany i bardzo fajnie:-D
Patrysiu Tobie to ja już życzę łatwego porodu bo jak Ty tak śmigasz po śniegu z synkiem to szybko powinno Cię złapać:-D

Agniesiu a Tobie życzę jeszcze dwupaka:tak:

Agapasku ja też miałam taką szefową i na prawdę do rzadkość w dzisiejszych czasach:tak:

Wpadnę później bo muszę odwiedzić moją Iskiereczkę bo się już bardzo za nią stęskniłam. Wiecie oszalałam na jej punkcie:sorry2: Niedługo będę miała nowy obiekt szaleństw od mojego brata:-D
:-):-) Leć leć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry