• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no mysle,ze zleci tylko wiesz zawsze mialam tak,ze mialam dwie wizyty w jednym miesiacu,a teraz tak wyszlo,ze weszlam w nowy miesiac i to dlatego mi sie wydaje tak odlegle nawet gin sie ze mnie wczoraj smial jak bylam po L4 mowi ''pierwsza pacjentka ktora by chciala czesciej miec wizyte'':)

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Patrysia - jak samopoczucie ?? Dajesz radę ?? :-)

A ja kochane jestem już po rozmowie z szefową. Bardzo mile i spokojnie przebiegła ta rozmowa i po raz kolejny przekonałam się, że moja szefowa to kobietka z klasą. Bardzo spokojnie przyjęła moje zwolnienie i kazała mi się niczym nie przejmować, tylko słuchać rady lekarza i dbać porządnie o maluszka bo jak stwierdziła - "to nasze wspólne dobro". Bardzo pozytywnie i mile wypowiedziała się na temat mojej pracy i powiedziała, że czeka na mnie jak już urodzę :-):-) Naprawdę rzadko kiedy zdarzają się tacy szefowie... jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej rozmowy i niepotrzebnie tylko stresowałam się tak bardzo tą rozmową...
Ale na szczęście mam to już za sobą. Teraz tylko liczy się synuś. Spokojnie mogę skupić się tylko na ciąży... :-):-):-D
wiesz juz teraz jestem naprawde mega happy że jeszcze troche i poród:tak:wczoraj pobawiłam się ze synkiem na dworzu i teraz mam nie moge chodzić w nocy ledwo co się przekręcałam na bok tak mnie boli miednica czy spojenie lub sama nie wiem co to tam jest:sorry:ale sobie właśnie umyłam włoski i teraz relaksik na neciku :-)ps.no szefowej to pozazdrościć nic jak tylko się cieszyć:-)teraz na spokojnie sobie będziesz odpoczywac:-)
Jestem
Ale jestem wk......a jak nie wiem,mieliśmy akcje w domu ze szwagierką no i potem jeszcze z teściową:wściekła/y::wściekła/y: Jestem taka wściekła,że aż:wściekła/y:
ech ludzie to potrafią wkurzyc:crazy:ale już widze że macie plnay co bedzie na pewno wam lepiej:tak:
Sprzedałam karuzelkee
oo jak szybko super:-)

Kochane jestem!!
Juz po wizycie..:tak: Dziubasek lezy główką w dół i wszystko jest bardzo dobrze:tak: Dostałam skierowanie na ostatnie badania w ciąży no i czekamy na poród:-) No i będe rodzic SN:tak: Kurka teraz to mam pietra przed porodem...:-)
Następna wizyta 2 lutego..:tak: A USG 22 stycznia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry