• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam dziewczynki. Ja tylko się witam i zmykam do pracy. Mój M dziś pojechał ze stolarzem na pomiar do Siemianowic Śląskich a mi się nie chce siedzieć w domku więc się zbieram. Może zaglądnę do pracy do znajomej przed swoją robotą.:-D

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
No no jaka produkcja była:-D

Co do lekarzy no tak racja ciężko znaleźć dobrego dlatego ja z 40 km jade do mojego:sorry2:

Cienie bomba ale powiem ze nie miałam doswiadczenia jeszcze z takimi sypkimi:zawstydzona/y:ogólnie używam w kamieniu i lubie właśnie takie połyskujące:-)mam już pare pokupione co narazie nie zamówie ale może innym razem spróbuje takich sypkich:-)i też lubie braze róze czy fioletey niebieskie także bo ogólnie aby pasowały do czarnych włosków;-)
Hej Laseczki,

Doczytałam i wyjec się oczywiście już włącza :-D:-D:-D

Ren - witaj

Wrzucam fotke Igorka tutaj bo tu szybciej niż na zamkniętym: Zobacz załącznik 195354

Zobacz załącznik 195355
jakie piękności z Igorka:-)
@ jeszcze nie ma. Na test się nie szykuję. Może za tydzień jakby się nie pojawiła @.
mój M chciał się wypracar ale nie ma okazji...ale czekam na tate bo ściągnąc ma z neta:-pchociaz wiadomo to nie jest to samo co w kinie:sorry2:ps.oby nie przyszła@:tak:

MADZIAS a czemu sprzedajecie karuzelke:confused:podoba mi się bardzo ma fajniutkie kolorki i gdyby nie to że ja mam kupione już taką misiowata gwiazde karuzelkowatą to bym się skusiła:-)tylko kurka nie mam narazie jej zawieszone bo jak ja na początku zawiesiłam to Dominiś się chciał nia bawić a nie daj mu to płacz i jest schowana i czekam aż Alanuś się urodzi ale kurka ciekaqwe jak to będzie tym razem:baffled:

JUSTYŚ ale teściowa kurcze ja bym uciekała z tamtąd jakby była szansa i pieniążki by na to pozwalały bo później to może być tylko gorzej a ty będziesz się tylko stresowac co może odbijać się na Oliwierku:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!!
Ja wpadam powiedziec, że M zabiera dzis laptopika do pracy bo siostra zakonna, która prowadzi świetlice dla dzieci w której pracuje mój M chce jakies zdjęcia poukładac.. eh.. No i nie będę miec kompka do 18:-( Dobrze, że tylko 5 godzinek.. bo ja to juz uzależniona normalnie jestem:-D
AAAAAAAA!!!!!!!!!! Właśnie się dowiedziałam,że mój brat planuje ślub na 23 października! :szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale się cieszę!
Super :)

:) ale jazz,tesciowa mi zrobila miejsce u siebie w szafkach zebym sobie rzeczy do niej dala,prosze jaka dobra tez tak sie macie cudownie...?
:baffled::baffled:
Witam dziewczynki. Ja tylko się witam i zmykam do pracy. Mój M dziś pojechał ze stolarzem na pomiar do Siemianowic Śląskich a mi się nie chce siedzieć w domku więc się zbieram. Może zaglądnę do pracy do znajomej przed swoją robotą.:-D
Miłej pracy

Cześć Dziewczynki,

Justyś - 300 zł za pościel to chyba troszke dużo. Poszperaj jeszcze. A tak wogóle to bardzo chcesz mieć baldachim? Pomyśl bo to takie gadżety zawyżają ceny. Ja kupiłam bez bo stwierdziłam że tylko kurz się będzie zbierał. A wogóle to z pościeli używam tylko ochraniacza i prześcieradła. Mały śpi w rożku albo zawinięty w kocyk (robie z niego rożek). Poduszki się nie używa wcale bo nie można a kołderka chyba jak będzie starszy dopiero. Mam nadzieję że Cie nie uraziłam. :sorry2:

Ależ jestem dumna z Igorka. Spał od 21 do 2 (sam zasnął w łózeczku) i potem od 3:30 do 6. O 6 powędrowaliśmy do łóżka, podjadł i usnął mi na ramieniu więc ja myk na boczek, wtulił się i do 8 rano pospaliśmy :-) I dziś go werandowałam wkońcu. 20 minut świeżego powietrza. Nieźle go odurzyło. :-)

Dziewczyny jakbyście chciały jakieś podpowiedzi co kupować dla maluszka i wogóle to dajcie znać to napisze. Jestem na bieżąco :-)

Kasiulek - weselicho sie szkuje, super

Cześć Dziewczynki,

Justyś - 300 zł za pościel to chyba troszke dużo. Poszperaj jeszcze. A tak wogóle to bardzo chcesz mieć baldachim? Pomyśl bo to takie gadżety zawyżają ceny. Ja kupiłam bez bo stwierdziłam że tylko kurz się będzie zbierał. A wogóle to z pościeli używam tylko ochraniacza i prześcieradła. Mały śpi w rożku albo zawinięty w kocyk (robie z niego rożek). Poduszki się nie używa wcale bo nie można a kołderka chyba jak będzie starszy dopiero. Mam nadzieję że Cie nie uraziłam. :sorry2:

Ależ jestem dumna z Igorka. Spał od 21 do 2 (sam zasnął w łózeczku) i potem od 3:30 do 6. O 6 powędrowaliśmy do łóżka, podjadł i usnął mi na ramieniu więc ja myk na boczek, wtulił się i do 8 rano pospaliśmy :-) I dziś go werandowałam wkońcu. 20 minut świeżego powietrza. Nieźle go odurzyło. :-)

Dziewczyny jakbyście chciały jakieś podpowiedzi co kupować dla maluszka i wogóle to dajcie znać to napisze. Jestem na bieżąco :-)

Kasiulek - weselicho sie szkuje, super
Maggie czemu bys mnie miala urazic,przestan kazda rada jest dobra:) tez wlasnie myslalam,ze to ten baldachim tak cene podnosi ale z tego co ogladalam to kosztuje ok.30-do 50zl ale ja go nie musze miec,nie zalezy mi na nim tak bardzo,bo ja bede lozeczkiem raz w sypialni raz w pkoju bo mamy laczony z kuchnia i baldachim bedzie tylko przeszkadzac musze to jeszcze przemyslec:)

No to Igorek sie postaral dal mamusi pospac,super:)oby tak dalej!

a ja sie zbieram bo jedziemy do moich rodzicow bede wieczorem:)

Hejka ja tez bede wieczorem.

Strasznie sie ciesze, bo odebralismy auto od mechanika i jutro moge juz smigac do pracy :) jupi.

Wklejam zdjecie paznokci :)

Bede pozniej jak pogadam z rodzicami

Buzka

Załączniki

• Photo0011.jpg
    Photo0011.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 44
Halo jestem i ja. Masakra jak ten czas szybko leci w pracy. Jestem z siebie dumna bo od jechałam od siebie z wioski do radomska do pracy sama samochodzikiem w nie najlepszych warunkach i na letnich oponach:baffled: no i w mieście nie ma za bardzo jak zaparkować bo wszędzie są zaspy na parkingach więc jak wyszłam ze sklepu to szufelka w rękę i odgarniamy spod kół śnieg żeby ruszyć.

Kasiulka no to weselicho się szykuje:-D

Grzeczny Igorek dał mamusi tak ładnie pospać:-D

reklama
Hej dziewczynki :-)

Maggie - Igorek świetny :-) Nie dość, że taki ładniutki to jeszcze bardzo grzeczny, skoro tak ładnie pospał...:-):-) Oby więcej takich nocy :-)

Kroczek - no proszę jaki super kierowca z Ciebie :-) Też byłabym z siebie dumna na Twoim miejscu :-) Tylko, że ja odkąd jestem w ciąży w ogóle przestała jeździć samochodzikiem, nie wiem dlaczego ale jakiś lęk mnie ogarnął :-(:-( Wcześniej jeździełam a teraz coś mam stresa za każdym razem jak wsiadam za kółko, więc aby się nie stresować wykorzystuję swojego szofera osobistego - mężusia :-)

Patrysia - jak samopoczucie ?? Dajesz radę ?? :-)

A ja kochane jestem już po rozmowie z szefową. Bardzo mile i spokojnie przebiegła ta rozmowa i po raz kolejny przekonałam się, że moja szefowa to kobietka z klasą. Bardzo spokojnie przyjęła moje zwolnienie i kazała mi się niczym nie przejmować, tylko słuchać rady lekarza i dbać porządnie o maluszka bo jak stwierdziła - "to nasze wspólne dobro". Bardzo pozytywnie i mile wypowiedziała się na temat mojej pracy i powiedziała, że czeka na mnie jak już urodzę :-):-) Naprawdę rzadko kiedy zdarzają się tacy szefowie... jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej rozmowy i niepotrzebnie tylko stresowałam się tak bardzo tą rozmową...
Ale na szczęście mam to już za sobą. Teraz tylko liczy się synuś. Spokojnie mogę skupić się tylko na ciąży... :-):-):-D

Buziaczki dla Was i miłego wieczorka, bo ja mykam dalej się uczyć :-)

Justyś, ja też nie dałabym 300 zł za pościel. Strasznie dużo kasy. A oprócz pościeli jest jeszcze mnóstwo innych wydatków..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry