Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ogólnie używam w kamieniu i lubie właśnie takie połyskujące:-)mam już pare pokupione co narazie nie zamówie ale może innym razem spróbuje takich sypkich:-)i też lubie braze róze czy fioletey niebieskie także bo ogólnie aby pasowały do czarnych włosków;-)jakie piękności z Igorka:-)Hej Laseczki,
Doczytałam i wyjec się oczywiście już włącza
Ren - witaj
Wrzucam fotke Igorka tutaj bo tu szybciej niż na zamkniętym: Zobacz załącznik 195354
Zobacz załącznik 195355
mój M chciał się wypracar ale nie ma okazji...ale czekam na tate bo ściągnąc ma z neta@ jeszcze nie ma. Na test się nie szykuję. Może za tydzień jakby się nie pojawiła @.
chociaz wiadomo to nie jest to samo co w kinie
ps.oby nie przyszła@
podoba mi się bardzo ma fajniutkie kolorki i gdyby nie to że ja mam kupione już taką misiowata gwiazde karuzelkowatą to bym się skusiła:-)tylko kurka nie mam narazie jej zawieszone bo jak ja na początku zawiesiłam to Dominiś się chciał nia bawić a nie daj mu to płacz i jest schowana i czekam aż Alanuś się urodzi ale kurka ciekaqwe jak to będzie tym razem

SuperAAAAAAAA!!!!!!!!!! Właśnie się dowiedziałam,że mój brat planuje ślub na 23 października!![]()
Ale się cieszę!
ale jazz,tesciowa mi zrobila miejsce u siebie w szafkach zebym sobie rzeczy do niej dala,prosze jaka dobra tez tak sie macie cudownie...?

Miłej pracyWitam dziewczynki. Ja tylko się witam i zmykam do pracy. Mój M dziś pojechał ze stolarzem na pomiar do Siemianowic Śląskich a mi się nie chce siedzieć w domku więc się zbieram. Może zaglądnę do pracy do znajomej przed swoją robotą.![]()

Maggie czemu bys mnie miala urazic,przestan kazda rada jest dobraCześć Dziewczynki,
Justyś - 300 zł za pościel to chyba troszke dużo. Poszperaj jeszcze. A tak wogóle to bardzo chcesz mieć baldachim? Pomyśl bo to takie gadżety zawyżają ceny. Ja kupiłam bez bo stwierdziłam że tylko kurz się będzie zbierał. A wogóle to z pościeli używam tylko ochraniacza i prześcieradła. Mały śpi w rożku albo zawinięty w kocyk (robie z niego rożek). Poduszki się nie używa wcale bo nie można a kołderka chyba jak będzie starszy dopiero. Mam nadzieję że Cie nie uraziłam.
Ależ jestem dumna z Igorka. Spał od 21 do 2 (sam zasnął w łózeczku) i potem od 3:30 do 6. O 6 powędrowaliśmy do łóżka, podjadł i usnął mi na ramieniu więc ja myk na boczek, wtulił się i do 8 rano pospaliśmy :-) I dziś go werandowałam wkońcu. 20 minut świeżego powietrza. Nieźle go odurzyło. :-)
Dziewczyny jakbyście chciały jakieś podpowiedzi co kupować dla maluszka i wogóle to dajcie znać to napisze. Jestem na bieżąco :-)
Kasiulek - weselicho sie szkuje, super
no i w mieście nie ma za bardzo jak zaparkować bo wszędzie są zaspy na parkingach więc jak wyszłam ze sklepu to szufelka w rękę i odgarniamy spod kół śnieg żeby ruszyć.

Justyś - 300 zł za pościel to chyba troszke dużo. Poszperaj jeszcze. A tak wogóle to bardzo chcesz mieć baldachim? Pomyśl bo to takie gadżety zawyżają ceny. Ja kupiłam bez bo stwierdziłam że tylko kurz się będzie zbierał. A wogóle to z pościeli używam tylko ochraniacza i prześcieradła. Mały śpi w rożku albo zawinięty w kocyk (robie z niego rożek). Poduszki się nie używa wcale bo nie można a kołderka chyba jak będzie starszy dopiero. Mam nadzieję że Cie nie uraziłam.![]()