• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oluś weszłam ale nie wyświetla zdjęć. Trzeba się zalogować żeby pooglądać...

Aga wejdz na jej konto sprzedawcy i potem przedmioty wystawione- widze ze ma juz niewiele rzeczy, ale wiem ze dziewczyna sie naprawde przyklada i jedna chyba z domkami jest przecudna :tak:- juz jej nie ma :(- do tego ona wyszywa dedykacje

Sprzedałam karuzelkee

Super, no widzisz

Ja sprzedaje fonka na Ebay'u, mam nadzieje, ze go ktos kupi, ale najbardziej to sie ciesze autem- dzieki Bogu nie bedzie juz nas straszyc puste kombi- chociaz bylo super:-(.

Ej mialam isc pranie robic i sie kapac, a ja tu dalej siedze :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga wejdz na jej konto sprzedawcy i potem przedmioty wystawione- widze ze ma juz niewiele rzeczy, ale wiem ze dziewczyna sie naprawde przyklada i jedna chyba z domkami jest przecudna :tak:- juz jej nie ma :(- do tego ona wyszywa dedykacje

No właśnie, zdążyłam przeczytać, że wyszywa. Oki już wchodzę...

Madzia to super, że sprzedałaś karuzelkę. Szybko poszła, ale nic dziwnego bo była fajna :-)

Fajne są,właśnie oglądam:-)

No właśnie, zdążyłam przeczytać, że wyszywa. Oki już wchodzę...

Madzia to super, że sprzedałaś karuzelkę. Szybko poszła, ale nic dziwnego bo była fajna :-)
W szoku jestem,że tak szybko poszła:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry