• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No nareszcie, tylko ciekawe co u mnie jest powodem takich nieregularnych okresów skoro wszystkie hormony mam w normie. Ciekawa jeste kiedy zawita w tym miesiacu do mnie @. Nic, poczekam

Papa
no ciekawe czemu tak nieregularne masz...a może stres:confused:chociaż nie ma co gdybac skoro wyniki masz ok:tak:widocznie taka twoja natura:sorry2:bedzie dobrze:tak:

reklama
Witojcie:-D
Ale mam dziś lenia:-p Normalnie nawet do szkoły rodzenia mi się nie chce iśc:-D Ale przejdę się, co tam.. spacerek potrzebny;-) Kurka mam ochote na jakies ciacho z kremem ale już mi sie wychodzic nie chce do sklepu:-( na 17:00 szkoła rodzenia to wyjde po 16 i wstąpie do cukierni..;-)

Witojcie:-D
Ale mam dziś lenia:-p Normalnie nawet do szkoły rodzenia mi się nie chce iśc:-D Ale przejdę się, co tam.. spacerek potrzebny;-) Kurka mam ochote na jakies ciacho z kremem ale już mi sie wychodzic nie chce do sklepu:-( na 17:00 szkoła rodzenia to wyjde po 16 i wstąpie do cukierni..;-)
ja już zjadłam dzisiaj pączki a teraz mam ochote na chruściki z dużą ilością cukru pudru:zawstydzona/y:

ale dzis pospalam,prawie do 9.30:szok::-),milego dnia:-),a Tobie Madziu udanych zakupow;-)
Dziękuje:-)
Tak Madziu,

Czesc dziewczynki wrocilam od lekarza, moje wyniki w normie, wiec wysyla meza na badanie spermy, dzieki Bogu rusza sie cos z tymi bdaniami. 19 stycznia ma sie zglosic po skierowanie- widze ze troche sie zestresowal. Dam Wam znac co i jak, postaram sie byc pozniej. Buzki
To fajnie, że u Ciebie ok,teraz będą badania dalej:-)
ja już zjadłam dzisiaj pączki a teraz mam ochote na chruściki z dużą ilością cukru pudru:zawstydzona/y:
Mniaam:-D:-D

czesc ja znowu jakas przemeczona a niby w weekend sie wyspalam i wypoczelam a tu ledwo zyje :dry: nei lubie tak
moze przez ta pogode i te egipskie ciemnosci zimowe

Madzias hihihi calkiem jak moj bratanek ;) nienadazalam go karmic a on wolal o jeszcze ;)

Kacperek mały głodomorek:)
Olu dobrze,ze wyniki w normie teraz mezus sie zbada i zobaczycie co dalej,nie chce Cie urazic ale teraz juz moze byc tak ze psychika wplywa na wasza niekorzysc,trzymam kciuki zeby bylo ok i pojawila sie fasolka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry