• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madzia super kiecka :)
DLa babci Kasi
[*]

dziewczyny miałyście jakieś objawy ciąży zanim zrobiłyście test??
Mi to się w glowie tak dziwnie kręciło i myslałam, że mnie przeziębienie łapie;-):-) No fakt zrobiłam test i od razu się rozchorowałam:-D

kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)
U mnie tez dziś M robi obiadek:tak:

HEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodem:tak:boje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je:tak:tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka:-D

AGNIESIAK chyba smecte można w ciąży(lub coś pomyliłam)i mi się nieprzemęczaj tylko leciuchować i to już;-)
Najedz się, najedz smakołyków:tak::-)
Teraz to juz się będę oszczędzac..:tak: Jeszcze w sobotę na uczelnię musze jechac i cały dzień w ławce, eh.. no ale to już ostatni rok..:-)

reklama
Witam dziewczynki. Już się troszkę ogarnęłam. Dziękuję kochane za świeczuszki.
Co do farby do włosków to przepraszam Justyś ale chyba nazwa jest Naturia z Joanny, no chyba, że nie o tej samej mówimy. Ja też mam włosy w kolorze ciemnego blondu i już miałam różne kolory: mahoń, oberżyna, blond pasemka a teraz mam ciemną czekoladę i bardzo dobrze się w niej czuję. Ja farbuję włoski szamponem koloryzacyjnym do 24 myć bo jest łagodniejszy dla włosów a trzyma mi się na włoskach tyle co farba. Szampon jest z Joanny Multi Soft.

Oleńko rozumiem o co Ci chodzi i powiem szczerze, że nie dziwię się Twojemu M, że się stresuje bo to zawsze jakieś przeżycie. Nie denerwuj się na niego i na prawdę nie naciskaj kiedy on nie ma ochoty bo nic z tego nie będzie jak on będzie się czuł zmuszony. A tak poza tym to nie pamiętam na kiedy pisałaś, że twój M ma to badanie bo na trzy dni przed badaniem powinna być całkowita wstrzemięźliwość. Mam nadzieję, że się nie poczułaś urażona tym co napisałam:sorry2:

Madziu koniecznie daj zdjęcie jak się ufarbujesz:tak:

Kasiulek trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła i żeby to była fasolinka:tak: Zresztą dla mmm też kciuki:tak:

Patrysiu ale Ci dobrze, że już będziesz miała Alanka przy sobie:tak:
Chyba wyprubuję Twój patent z samoopalaczami w piance bo nie mogę się opalać bo mam bardzo dużo pieprzyków i co roku coraz więcej a nie lubię być blada. Tylko ja mam zawsze problem z tym, że te samoopalecze potwornie śmierdzą i brudzą ubranie a jak biały zafarbuje to już kaput:no:

Acha Madziu super sukienka

Witam dziewczynki. Już się troszkę ogarnęłam. Dziękuję kochane za świeczuszki.
Co do farby do włosków to przepraszam Justyś ale chyba nazwa jest Naturia z Joanny, no chyba, że nie o tej samej mówimy. Ja też mam włosy w kolorze ciemnego blondu i już miałam różne kolory: mahoń, oberżyna, blond pasemka a teraz mam ciemną czekoladę i bardzo dobrze się w niej czuję. Ja farbuję włoski szamponem koloryzacyjnym do 24 myć bo jest łagodniejszy dla włosów a trzyma mi się na włoskach tyle co farba. Szampon jest z Joanny Multi Soft.

Oleńko rozumiem o co Ci chodzi i powiem szczerze, że nie dziwię się Twojemu M, że się stresuje bo to zawsze jakieś przeżycie. Nie denerwuj się na niego i na prawdę nie naciskaj kiedy on nie ma ochoty bo nic z tego nie będzie jak on będzie się czuł zmuszony. A tak poza tym to nie pamiętam na kiedy pisałaś, że twój M ma to badanie bo na trzy dni przed badaniem powinna być całkowita wstrzemięźliwość. Mam nadzieję, że się nie poczułaś urażona tym co napisałam:sorry2:

Madziu koniecznie daj zdjęcie jak się ufarbujesz:tak:

Kasiulek trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła i żeby to była fasolinka:tak: Zresztą dla mmm też kciuki:tak:

Patrysiu ale Ci dobrze, że już będziesz miała Alanka przy sobie:tak:
Chyba wyprubuję Twój patent z samoopalaczami w piance bo nie mogę się opalać bo mam bardzo dużo pieprzyków i co roku coraz więcej a nie lubię być blada. Tylko ja mam zawsze problem z tym, że te samoopalecze potwornie śmierdzą i brudzą ubranie a jak biały zafarbuje to już kaput:no:

Acha Madziu super sukienka
Kasiu to Naturia z Joanny,znalazłam na necie
Dam zdjęcie wieczorkiem:tak:
Dziękuje Kasiu:-)

KROCZEK ciesze się że już lepiej się czujesz:tak:dziekuje za kciukaski:-)co do samoopalaczy dlatego ja polecam te dwa co podałam te w piankach bardzom ladnie pachną i ciuchów naprawde niebrudza gwarantuje:tak:;-)odrazu się ta pianka (mus )wchłania i giciorek naprawde;-)

KOCHANE UDA SIĘ WAM ZAFASOLKOWAC JA W TO WIERZE!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry