Madziaas
Już jesteś:)
Fajnie,pooddychałaś świeżym powietrzem:-)puściutko, my byliśmy się przejechać do lasu ale zmarzłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajnie,pooddychałaś świeżym powietrzem:-)puściutko, my byliśmy się przejechać do lasu ale zmarzłam
Achaa:-)u mnie ogólnie jest świeże uzdrowiskowe![]()

Spał, obudził sie właśnie:-)jak mały?? spi??
To czekam na smski Patrysiu i trzymamy kciuki:-)Dziekuje kobitki za kciukaski
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...
Smsy bede pisać do MADZIAS i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA
Super ze maly Ci fika w brzuszku :-)Czuje sie dobrze,maly fika,a farba to nutricia z joanny z tych tanich farb raz sprobowalam i mi sie fajnie trzyma![]()
bede mocno trzymac kciukimiędzy poniedziałkiem a środą, jak wczesniej nie pojawi sie plamienie, jakoś nie mam wielkich nadziei

to moze jakas cicha oznaka ;-) bez nakrecania oczywiscie;-)kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę
u mnie M dzisiaj robi obiad
ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty
no wlasnie ja tez mialam tak,ze bylam wyczulona na zapachy ale piersi mnie nie bolaly,a test robilam chyba 4 dni po terminie tak z ciekawoscii sie okazalo ze juz Oliś jest
![]()
ja ogolnie czulam sie slaba i brzuch mnie bolal mniej niz przed @,no i piwko mi przestalo smakowac![]()
No to ja sie nie dowiem za wczasnie o ciazy bo ja juz w dni plodne jestem wyczulona na zapachy heheMmm ja nie wiedziałam troche ,że jestem w ciąży i robiłam dopiero w grudniu test a zaszłam w ciąże na początku listopada
Wiem,że jak nie podejrzewałam tego to bolały mnie piersi dlatego myślałam,że @ przyjdzie i brzuch też bolał jak na @,potem to mi wszystko śmierdziało,różne zapachy
Trzymaj sie dzielnie, rowniez trzymam kciukiHEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodemboje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je
tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka
![]()

no ale trudno co ma byc to bedzie