• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziekuje kobitki za kciukaski:tak:
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...:tak:
Smsy bede pisać do MADZIAS i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA

jak mały?? spi??
Spał, obudził sie właśnie:-)

Dziekuje kobitki za kciukaski:tak:
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...:tak:
Smsy bede pisać do MADZIAS i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA
To czekam na smski Patrysiu i trzymamy kciuki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czuje sie dobrze,maly fika,a farba to nutricia z joanny z tych tanich farb raz sprobowalam i mi sie fajnie trzyma:)
Super ze maly Ci fika w brzuszku :-)
między poniedziałkiem a środą, jak wczesniej nie pojawi sie plamienie, jakoś nie mam wielkich nadziei
bede mocno trzymac kciuki :tak:

kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)

ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty
to moze jakas cicha oznaka ;-) bez nakrecania oczywiscie;-)
no wlasnie ja tez mialam tak,ze bylam wyczulona na zapachy ale piersi mnie nie bolaly,a test robilam chyba 4 dni po terminie tak z ciekawosci:) i sie okazalo ze juz Oliś jest:)
ja ogolnie czulam sie slaba i brzuch mnie bolal mniej niz przed @,no i piwko mi przestalo smakowac:)
Mmm ja nie wiedziałam troche ,że jestem w ciąży i robiłam dopiero w grudniu test a zaszłam w ciąże na początku listopada
Wiem,że jak nie podejrzewałam tego to bolały mnie piersi dlatego myślałam,że @ przyjdzie i brzuch też bolał jak na @,potem to mi wszystko śmierdziało,różne zapachy
No to ja sie nie dowiem za wczasnie o ciazy bo ja juz w dni plodne jestem wyczulona na zapachy hehe
HEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodem:tak:boje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je:tak:tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka:-D
Trzymaj sie dzielnie, rowniez trzymam kciuki :tak:

Kroczek to trzymaj sie dzielnie dalej

A ja tez juz zaczynam wypatrywac @, cos dziwnie sie dzis czuje i jakby zaczelo pobolewac na @ choc ma jeszcze czas:dry: no ale trudno co ma byc to bedzie

reklama
ja sie melduje:) i zmkam patrzec na filmek,wczesniej mnie nie bylo wybralismy sie do auchan ale nic nie kupilam do maluszka nic ciekawego nie bylo,Patrysia trzymam kciuki i czekamy na wiadomosci:) do jutro,pa chyba juz dzisiaj nie wejde

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry