• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Od na przykład te stronki:

Wiosna 2010 - moda, informacje, plotki, zdjęcia - Zeberka.pl
Pokaz kolekcji Orsay na wiosnę 2010 Moda - Z wybiegów - Galeria - Z wybiegów - Moda - Polki - Kobieta - Nowości z wybiegów, propozycje projektantów, wielka moda

dużo kolorów, mix wzorów, cały czas nadruki na bluzkach, wracają te wąskie dżinsy w kolorze szarym i jasnoniebieskim wytarte na udach.

Dzisiaj nawet chciałam sobie takie dżiny szare kupić ale nie było rozmiaru (27, 28) Same większe.
Do tego pasują butki na koturnie albo obcasie i kolorowa bluzka wystająca spod kurteczki.
Moda na wiosnę będzie sprzyjała "nieuczesanym włosom". Aż mnie kusi na nakręcenie włosów.

Od na przykład te stronki:

Wiosna 2010 - moda, informacje, plotki, zdjęcia - Zeberka.pl
Pokaz kolekcji Orsay na wiosnę 2010 Moda - Z wybiegów - Galeria - Z wybiegów - Moda - Polki - Kobieta - Nowości z wybiegów, propozycje projektantów, wielka moda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
GRATULACJE Patrysiu. Czekamy na Ciebie i Alanka.

A ja dziś kupiłam sobie ten mus samoopalający co polecała Patrysia i na prawdę bardzo ładnie pachnie tylko potem troszkę czuć opalaniem ale da się wytrzymać.:-D

Madzia Ty to zawsze z usmiechem :-D zarazaz w kolko usmiechem hehehe
:-p:-D
Witam Kochane!

Patysiu GRATULUJĘ!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Ja wciąż czekam. Za dwa dni wizyta i zaczynam się bać,że znowu coś nie tak z tą moją @. Mam stesa potwornego.
Kasiulek ja mam nadzieje,że jest wszystko ok i że @ po prostu nie przyjdzie:-)

Ja podczytuje co piszecie bo mi mały krzyczy jak siadam do kompa bo chce gadać:-D

reklama
Witam Kochane!

Patysiu GRATULUJĘ!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Ja wciąż czekam. Za dwa dni wizyta i zaczynam się bać,że znowu coś nie tak z tą moją @. Mam stesa potwornego.
a moge wiedziec czy mialas juz jakies badania albo cos Ci lekarka/lekarz przepisali? a ogolem to madzia dobrze pisze niech nie przychodzi ;)
:-p:-D

Kasiulek ja mam nadzieje,że jest wszystko ok i że @ po prostu nie przyjdzie:-)

Ja podczytuje co piszecie bo mi mały krzyczy jak siadam do kompa bo chce gadać:-D
hehe zazdrosny ;-)

ja juz uciekam bo ledwo juz zyje papa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry