• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

Dziewczynki wiadomość od Patrysi:Będe rodzić sn,jestem podłączona mam już 2 cm rozwarcia,boje sie ale musi się udać
Dziewczynki mam wiadomość od Patrysi:
Urodziłam sn synka o 14:10, waży 3220 i 52 cm:-)
Ciężko było,ale warto:-)

Patrysiu ogromne gratulacje:-D ale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie:happy2:

Chyba czas zacząć robić dziewczynki moje drogie. :-D Wszystkie rodzą chłopaków. Madzias, Maggie, Aguniak, Patrysia, a za chwilę Justyś i Aga. Na dodatek Paula i Kinga też mają synków. AAAAAA! I jeszcze Kroptusia! :-D:-D:-D

Kasiulek ja też będę miała synusia:cool2:

U nas wszystko w porządeczku:-D godzina zero zbliża się wielkimi krokami:-)
torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy:-D dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)

Buziaczki:-D
jak tam dzisiejsze samopoczucia???:confused::happy2:

Witajcie Dziewuszki:-D

Patrysiu ogromne gratulacje:-D ale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie:happy2:

Kasiulek ja też będę miała synusia:cool2:

U nas wszystko w porządeczku:-D godzina zero zbliża się wielkimi krokami:-)
torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy:-D dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)

Buziaczki:-D
jak tam dzisiejsze samopoczucia???:confused::happy2:
Cześć kochana
Fajnie ,że sie odzywasz. Super masz brzuszek, na awatarku:-)
Spóźnione życzenia dla mężusia:-)

Ostatnia edycja:
Heej:-) Co tam u Ciebie?

Wrocilam z pracy, pilnuje zuru na gazie, tzn sobie juz nalalam a moj pojechal po skierowanie na jego badanie- ciekawa jestem kiedy mu powie ze ma przyjechac. Potem mam studia i jutro tez wieczorem.

Wogole to jaka niekulturalna jestem:

Gratulacje dla Partysi i Alanka :-):-):-):-):-)

Kasiu K- absolutnie mnie nie urazilas. Znalazlam sposob na niego- pocwiczylam na Wii Fit w bluzce-bokserce bez stanika :-D podzialalo :-D

Kasiulku- wiesz ze ja trzymam kciuki

U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto :-D

Wrocilam z pracy, pilnuje zuru na gazie, tzn sobie juz nalalam a moj pojechal po skierowanie na jego badanie- ciekawa jestem kiedy mu powie ze ma przyjechac. Potem mam studia i jutro tez wieczorem.

Wogole to jaka niekulturalna jestem:

Gratulacje dla Partysi i Alanka :-):-):-):-):-)

Kasiu K- absolutnie mnie nie urazilas. Znalazlam sposob na niego- pocwiczylam na Wii Fit w bluzce-bokserce bez stanika :-D podzialalo :-D

Kasiulku- wiesz ze ja trzymam kciuki

U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto :-D
Dobry sposób,udana jesteś:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki :-) Kilka dni nie zaglądałam i tyle naskrobałyście, że szok :tak::-)
Zdążyłam się cofnąć kilka kart a to dopiero wczorajszy dzień...:-)

Patrysiu, ogromne gratulacje. Cieszę się, że już masz synka u boku :-):-) Dużo zdrówka dla maluszka i mamusi :-):-) A teraz wracaj do nas szybko i opowiadaj... hihi

Nie zaglądałam przez kilka dni bo zakuwałam...Ale już prawie po sesji... ufff.... mogę odetchnąć... jeszcze tylko jeden egzamin w lutym i juuuuż :-):-)

Pozdrowionka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry