Madziaas
Już jesteś:)
Teraz jest wszystkono pisalam,wyslalam i nic sie nie wyswietlilo,nawkurzalam sie tylko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz jest wszystkono pisalam,wyslalam i nic sie nie wyswietlilo,nawkurzalam sie tylko

Dziewczynki wiadomość od Patrysi:Będe rodzić sn,jestem podłączona mam już 2 cm rozwarcia,boje sie ale musi się udać
Dziewczynki mam wiadomość od Patrysi:
Urodziłam sn synka o 14:10, waży 3220 i 52 cm:-)
Ciężko było,ale warto:-)
ale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie
Chyba czas zacząć robić dziewczynki moje drogie.Wszystkie rodzą chłopaków. Madzias, Maggie, Aguniak, Patrysia, a za chwilę Justyś i Aga. Na dodatek Paula i Kinga też mają synków. AAAAAA! I jeszcze Kroptusia!
![]()

godzina zero zbliża się wielkimi krokami:-) torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy
dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)
jak tam dzisiejsze samopoczucia???

Cześć kochanaWitajcie Dziewuszki
Patrysiu ogromne gratulacjeale super, że Alan już po tej stronie brzuszka:-) hehe i urodził się w dzień urodzin mojego Mężusia -> superaśnie
Kasiulek ja też będę miała synusia
U nas wszystko w porządeczkugodzina zero zbliża się wielkimi krokami:-) torba jeszcze nie spakowana, bo jutro musimy jechać po resztę potrzebnych rzeczy
dziś wybieramy się na urodzinki do prezesa Mężusia, a teraz się obijam:-)
Buziaczkijak tam dzisiejsze samopoczucia???
![]()
Heej:-) Co tam u Ciebie?ja jestem- czesc![]()
Heej:-) Co tam u Ciebie?
podzialalo 

Dobry sposób,udana jesteśWrocilam z pracy, pilnuje zuru na gazie, tzn sobie juz nalalam a moj pojechal po skierowanie na jego badanie- ciekawa jestem kiedy mu powie ze ma przyjechac. Potem mam studia i jutro tez wieczorem.
Wogole to jaka niekulturalna jestem:
Gratulacje dla Partysi i Alanka :-):-):-):-):-)
Kasiu K- absolutnie mnie nie urazilas. Znalazlam sposob na niego- pocwiczylam na Wii Fit w bluzce-bokserce bez stanikapodzialalo
Kasiulku- wiesz ze ja trzymam kciuki
U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto![]()

:-)