• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczynki :-) Kilka dni nie zaglądałam i tyle naskrobałyście, że szok :tak::-)
Zdążyłam się cofnąć kilka kart a to dopiero wczorajszy dzień...:-)

Patrysiu, ogromne gratulacje. Cieszę się, że już masz synka u boku :-):-) Dużo zdrówka dla maluszka i mamusi :-):-) A teraz wracaj do nas szybko i opowiadaj... hihi

Nie zaglądałam przez kilka dni bo zakuwałam...Ale już prawie po sesji... ufff.... mogę odetchnąć... jeszcze tylko jeden egzamin w lutym i juuuuż :-):-)

Pozdrowionka :-D
Agapasku właśnie sie dzisiaj zastanawiałam co u Ciebie:-)

reklama
Agapasku właśnie sie dzisiaj zastanawiałam co u Ciebie:-)

:-):-) Dzięki Madziu :-) A ja się tylko uczyłam i uczyłam ... i tez o Was myślałam :) tylko, że ciągle brakowało mi czasu na kompa...
Malutki kopie coraz mocniej... cudo moje małe :)) Tylko, że coraz gorzej w nocy śpię, staram się na bokach ale drętwieją mi i w sumie to się nie wysypiam... ale tak to wszystko u nas ok ;))

Ostatnia edycja:
Hejka!
Cały dzięn nie pisałam i widzę, że cięzko mi nadrobic, eh..
Wiecie co... wczoraj wysłałam 3 smsy na jakiś konkurs w tvp1 by mercedesa wygrac... i dzis przed chwilką dzwoni do mnie babka i mówi... że dziś losowanie i ble, ble ble... nie słuchałam jej jak usłyszałam, że z tvp1 dzwoni:-D i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam:baffled::-D
Może mi sie uda tego merca wygrac:cool2: Trzzymajcie kciuki!!:-D

Hejka!
Cały dzięn nie pisałam i widzę, że cięzko mi nadrobic, eh..
Wiecie co... wczoraj wysłałam 3 smsy na jakiś konkurs w tvp1 by mercedesa wygrac... i dzis przed chwilką dzwoni do mnie babka i mówi... że dziś losowanie i ble, ble ble... nie słuchałam jej jak usłyszałam, że z tvp1 dzwoni:-D i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam:baffled::-D
Może mi sie uda tego merca wygrac:cool2: Trzzymajcie kciuki!!:-D
No to suuper:-D
Trzymamy kciuki

Przyszły Ci kosmetyki? Mi nie:-( Ale jutro albo pojutrze kurier ma mi przywieźć sukienke,mam nadzieje że będzie dobra:tak:

reklama
Hehe, pewnie do kazdego dzwonią i informuja o losowaniu;-)
A mi dziś przyszły kosmetkyki:) Są boskie:) i ta paleta cieni jaka spora:tak:

Agniesiu to trzymam też kciuki. Moja mama też wysłała tego sms-a i przysłali jej info żeby wysłała jeszcze jednego bo ten pierwszy to kwalifikuje ją do wzięcia udziału w grze o laptopa, drugi pewnie będzie o kasę i a trzeci dopiero o merca :-) I już sobie podarowała :-D:tak::-D

Ale trzymam kciuki za Ciebie, może to Ty będziesz tą szczęściarą :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry