Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oby nie przylazła@ale tu pustawo rzeczywiscie, Mmm ma urlopik wiec zaglada :-)
Zyziak oby badania dobrze wyszly
Fajnie ze Patrysia juz do domku wraca z synkiem
a ja dalej ledwo zyjacai czekam czy bedzie ta @ czy nie czy jak

To fajnie,że sie zapisał.Ale trzymam kciuki żeby nie musiał iśćHejka
Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc
Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje![]()

Oby nie przylazła@
To fajnie,że sie zapisał.Ale trzymam kciuki żeby nie musiał iść![]()

tez zycze aby nei musial isc na te badaniaHejka
Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc
Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje![]()

Madzia no mogla by nei przyjsc i tak samo do Mmm tez mogla by nie zawitac
tez zycze aby nei musial isc na te badania
a czemu chcesz czekac 52 dni?? takie dlugie masz cykle??![]()
No wlasnei Ola -Mmm dobrze sugeruje taki dlugi cykl to juz masakra, ja to chyba bym nerwicy dostala, moze lepiej lekarza zapytac czy to nei jest za dlugi cykl i czemu tak jest