• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ale tu pustawo rzeczywiscie, Mmm ma urlopik wiec zaglada :-)
Zyziak oby badania dobrze wyszly

Fajnie ze Patrysia juz do domku wraca z synkiem

a ja dalej ledwo zyjaca :dry: i czekam czy bedzie ta @ czy nie czy jak

reklama
Hejka

Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje :-D

ale tu pustawo rzeczywiscie, Mmm ma urlopik wiec zaglada :-)
Zyziak oby badania dobrze wyszly

Fajnie ze Patrysia juz do domku wraca z synkiem

a ja dalej ledwo zyjaca :dry: i czekam czy bedzie ta @ czy nie czy jak
Oby nie przylazła@:tak::tak:
Hejka

Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje :-D
To fajnie,że sie zapisał.Ale trzymam kciuki żeby nie musiał iść:tak::tak:

Madzia no mogla by nei przyjsc i tak samo do Mmm tez mogla by nie zawitac :-D

Hejka

tez zycze aby nei musial isc na te badania
a czemu chcesz czekac 52 dni?? takie dlugie masz cykle??:szok:

Madzia no mogla by nei przyjsc i tak samo do Mmm tez mogla by nie zawitac :-D

tez zycze aby nei musial isc na te badania
a czemu chcesz czekac 52 dni?? takie dlugie masz cykle??:szok:

ostatni taki mialam- ostatnia mialam 1 listopada a potem dopiero jakos 23 grudnia- wiec musze poczekac zeby miec najbardziej wiarygodny wynik- no chyba ze przylezie @ no to sie wk...wie

No wlasnei Ola -Mmm dobrze sugeruje taki dlugi cykl to juz masakra, ja to chyba bym nerwicy dostala, moze lepiej lekarza zapytac czy to nei jest za dlugi cykl i czemu tak jest

No wlasnei Ola -Mmm dobrze sugeruje taki dlugi cykl to juz masakra, ja to chyba bym nerwicy dostala, moze lepiej lekarza zapytac czy to nei jest za dlugi cykl i czemu tak jest

Bylam zaraz po swietach bo mi lekarz zlecil badnia hormonow, bylam 13 stycznia po wyniki- wszystko ok, wiec nie wiem co robic no i jak tu trafic. Staramy sie od miesiaca co dwa dni, w zeszlym nie wyszlo a teraz czekam.

Mamy juz skierowanie na 3 marca do kliniki a moj jak pisalam wczesniej idzie 24.02 na badanie plemnikow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry