• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren zdrówka!
Madzia udanego wypadu! :)

Witam się
U mnie poimprezowo. Wczoraj sobie podrinkowałam wieczorem byliśmy ze znajomymi:) bardzo fajnie było.
@ brak.
dziś 30d.c. a zawsze miałam 29! wiec nie wiem, ale może znowu mi organizm świruje i cykl się wydłuża!!:dry: oby nie:-(

Olka przykro mi :(((((

pozdrawiam was

reklama
DZIEŃ DOBRY:biggrin2:
No teraz lepiej juz nadrabiam powoli:-p
Synek śpi a Dominiś się bawi posprzątane pomyte a obiadek już M rano zrobił:biggrin2:tak więc zasiadam na chwilke bo pewnie Alanek się juz będzie budził;-)

fajnei ze juz jestescie w domku, i ze polozna taka fajna sie trafila :-)
Alanek sliczniutki :tak: dzielna jestes neisamowicie:-)
dziękuje:-)
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Patrysia jeszcze raz gratulacje!!:tak::-)
GRATULUJE SYNKA!!!!:-Ddziękuje:-)
Ale tu znowu cichutko i puściutko :-(:-(
Patrysia, nie chcę się powtarzać, ale nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że już jesteś po :-):tak:. Tzn. synuś niech sobie jeszcze siedzi w brzuszku i dojrzewa, ale ja już bym chciała mieć za sobą te bóle i stresy :szok:
Jeszcze raz gratuluję :-) Alanek jest śliczny :-):-)

.

Patrysiu mega gratulacje :-) Alaek piękniusi. Samych przystojniaków mamy na BB. :tak:

Olu :-(:-(
dziękuje kobitki:-)
czesc Wam ale sie zle czuje :dry: cos kocurek nie chce mi chorobska wyciagnac
niby temperatura w normie ale glowa i gardlo boli :-( moze uda mi sie wylezec dzis to i przejdzie do jutra
zycze milej soboty:-)
oj oj zdrówka jak najwiecej:tak:
A tak w ogóle to cześć dziewczynki
Ja miałam pobudke po 7:-) Szykujemy sie i jedziemy do moich rodziców
Miłej soboty
milych odwiedzinek:-)

Cześć dziewczyny

Patrysiu ogromne gratulacje Alanek jest sliczny:tak::tak::tak:

Agniesiu gratuluje synka
Kinga oby się @ nie zjawiła

Olu przytulam :-( moja @ sie wczoraj zwinęła więc można rozpocząć staranka;-)
Ren zdróweczka życzę
Mój diabełek tez się rozchorował i znowu na antybiotyku:-(

Patrysia dziekuje bardzo :-) zycze duzo odpoczynku i spokoju ;-)

Paulina Tobie rowniez dziekuje i zycze zdrowka dla "Diabelka" ;-) oraz owocnych staranek ;-)

Nastka oby nie przyszla @, moze masz dluzszy cykl wiec test jeszcze nei wychodzi

a ja dalej czekam co to bedzie, czy przyjdzie @ czy nie
i wciaz neiciekawie sie czuje ale mysle ze jest ciut lepiej niz rano :-D

Ren zdrówka!
Madzia udanego wypadu! :)

Witam się
U mnie poimprezowo. Wczoraj sobie podrinkowałam wieczorem byliśmy ze znajomymi:) bardzo fajnie było.
@ brak.
dziś 30d.c. a zawsze miałam 29! wiec nie wiem, ale może znowu mi organizm świruje i cykl się wydłuża!!:dry: oby nie:-(

Olka przykro mi :(((((

pozdrawiam was
Dziękuje:-)
DZIEŃ DOBRY:biggrin2:
No teraz lepiej juz nadrabiam powoli:-p
Synek śpi a Dominiś się bawi posprzątane pomyte a obiadek już M rano zrobił:biggrin2:tak więc zasiadam na chwilke bo pewnie Alanek się juz będzie budził;-)

dziękuje:-)

GRATULUJE SYNKA!!!!:-Ddziękuje:-)

dziękuje kobitki:-)

oj oj zdrówka jak najwiecej:tak:

milych odwiedzinek:-)
Dziękuje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry