Agniesiak85
Fanka BB :)
I mi sie podoba to zdjęcie na nk
Normalnie jak dwie krople wody
:-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)Patrysiu wy z M dzis macie 3 rocznicę?? To wszystkiego NAJ!!:-)
DZIĘKUJE ŚLICZNIE:-)oj już 3 latka po ślubiePatrysiu faktycznie dużo szczęścia w 3 rocznicę.

Strasznie mi przykro:-( Trzymam kciuki żeby w pracy M sie ułożyłocześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych
staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach