Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@ już sobie poszła. M po badaniach trochę lepiej niż ostatnio, ale dokładnie powie nam wszystko gin (jak się w końcu wybiorę). oo to może i ja z lampką wina wpadne na pogaduchy ale nie obiecuję..Dziekuje dziewczynki, dzisiaj moj idzie na nocke to wpadne wieczorkiem pogadac. Buzki

ojej zdrówka dla Mdziewczyny mąż mi się połamał, i z kolejnego cyklu lipa![]()

no to czekam na wieści od ginaJa kochane na luzie jakoś. Podczytuję Was,ale jakoś tak nie mam co pisać.@ już sobie poszła. M po badaniach trochę lepiej niż ostatnio, ale dokładnie powie nam wszystko gin (jak się w końcu wybiorę).
Buziaki dla Was. W szczególności dla Kacperka, Igorka, Filipka, Dominisia, Alanka i drugiego Kacperka. Jeśli zapomniałam o jakimś przystojniaku to przepraszam. ;-)
Dominiś i Alanek dziękuje za buziaczki i także e-cioci przesyłają:-)

i tu napisze że bardzo ładne podoba mi się pościel no i jak tatuś dumnie składa łóżeczko:-)A my po zakupkach
Oto nasz zakup i M![]()
Super pościel i fajne łóżeczkoA my po zakupkach
Oto nasz zakup i M![]()

:-):-)MADZIAS hehe słodki uśmieszek:-)