• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Patrysia no Żukowo niedaleko Gdańska:)) my własnie do Gd i Sopotu jedziemy sobie do rodzinki.
Madziu tak to jest z maluszkami... pamietam ze tez miałam akcje z usypianiem Filipa. Ja to do wózka go wsadzałam i bujałam żeby zasnął :sorry2: czysta desperacja teraz się z tego śmieje..

Hejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!:-D
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracuje:tak: i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą:biggrin2: Jutro idziemy po łózeczko:biggrin2: a po 10-tym z teściową po wózio:biggrin2: Już sie doczekac nie mogę:-D
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec:-D
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!! :)
Idę dziś do szkoły rodzenia:cool2: Ciekawe o czym dzis będzie:cool2:
Agniesiak nie rób ochoty tymi pączusiami,mniam:zawstydzona/y:
Jupi jestem dumna ze synka mojego:-)grzeczniutki był jak aniołek M mówi dał się zbadac dokładnie iii jest zdrowiutki nawet już szumy zanikły które cały czas musieliśmy kontrolowac:-)wazy 13.5 kg i ma 93 wzrostu co wszystko dobrze tylko lekarz mówi że ten 1 kg mógł więcej wazyć ale jest wszystko dobrze:tak:no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)

no to czekają was zakupki:-)supcio :tak:no a może sie pochwalisz nam swoimi zdobyczami:-p
No to super,brawo dla Dominisia:tak:

Patrysia no Żukowo niedaleko Gdańska:)) my własnie do Gd i Sopotu jedziemy sobie do rodzinki.
Madziu tak to jest z maluszkami... pamietam ze tez miałam akcje z usypianiem Filipa. Ja to do wózka go wsadzałam i bujałam żeby zasnął :sorry2: czysta desperacja teraz się z tego śmieje..
Ojj tak:-)

mini pączki w 15 minut .:tak::-D
Są pulchniutkie i znikają momentalnie:)
CIASTO:
1 serek homogenizowany waniliowy a ja daje jaki mam(wczoraj czekoladowy 150 gram)
1,5 szklanki mąki
3 jajka
1 łyżka cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Miksować jajka z cukrem, dodać serek, mąkę wymieszaną z proszkiem,wymieszać.
Na gorący tłuszcz kłaść łyżeczką kuleczki ciasta.Ja pomagam sobie druga łyżeczką. Piec na złoty kolor. Same się obracają,pieką się migiem, czasami nie są idealne kuleczki ale smakują zawsze super )
Posypać cukrem pudrem.

ja tylko sie melduje bo brak mi sil na cokolwiek:dry:
chyba fasolinka wysysa mi energie:sorry2:
ledwo wstaje i juz bym poszla spac ponownie :sorry2:
moze w sobote nadrobie bo widez ze jest co poczytac a do tego jakies pyszne paczki sie przewijaja :-D

pozdrawiam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry