• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A powiedz mi.. jak to szypcami takimi?:sorry2: Oni je tam do środka wkladaja czy co?:sorry2:
nie nie kochana to ci bioderka mierzy brzuszek i miednice tak ogólnie sprawdzają czy wielkość maluszka jest na tyle dobra aby go urodzić naturalnie:tak:
MADZIAS ojej naprawde Kacperek taki kochaniutki normalnie jak dziewczynka śliczny:-)

reklama
Cześć dziewczynki! Ja tylko się odmeldowuję bo jakoś nie mam weny do pisania. Agniesiak to dobrze, że wszystko dobrze. Kacperek super słodki:-)

czesc dziewczyny,
byłam na rozmowie z panią doktor, badanie drożności będę miała dopiero w następnym cyklu, bo teraz jestem paskudnie przeziębina i takie badanie mogłoby sie skończyć infekcją narządów rodnych

Madzia twój Kacperek patrzę już 6 mies skończył... jak ten czas leci!:shocked2::-) niedługo do roczku bedziecie sie szykować no:-)

Dziewczyny ja was mocno pozdrawiam wszystkie
ostatnio zabiegane mam życie... :sorry2:

reklama
Madzia twój Kacperek patrzę już 6 mies skończył... jak ten czas leci!:shocked2::-) niedługo do roczku bedziecie sie szykować no:-)

Dziewczyny ja was mocno pozdrawiam wszystkie
ostatnio zabiegane mam życie... :sorry2:
Leci czas jak szalony:-)
Kinguś super,że nas odwiedzasz mimo tego że zabiegana jesteś:-)
Śliczne zdjęcia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry