K
Kinga85
Gość
Leci czas jak szalony:-)
Kinguś super,że nas odwiedzasz mimo tego że zabiegana jesteś:-)
Śliczne zdjęcia

z wami też jestem jakoś związana... pamietam jak się starałaś o dzidzie i jak w ciąży byłaś... stare czasy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Leci czas jak szalony:-)
Kinguś super,że nas odwiedzasz mimo tego że zabiegana jesteś:-)
Śliczne zdjęcia

Pewnie,że będziesz kochana będziesz![]()
z wami też jestem jakoś związana... pamietam jak się starałaś o dzidzie i jak w ciąży byłaś... stare czasyi maggief jak sie starała no i ja wtedy też.... ale cóż.. może kiedyś też się bede cieszyła maleństwem w brzuszku kto wie
![]()
I ja trzymam kciuki z całego serduszka:-)
Hej:-)DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj M jedzie z Dominisiem na bilans 2-latka i troche mam stresa jak to matka
MADZIAS faktycznie jeszcze troche i szykowanko na roczek:-)
KINGA pewnie że będzie u was drugi maluszek:-)
No to super będzie odpoczynek:-)dziś mi sie dłuzy ten czas jakos...
czekam na ten piątek który bedzie wybawieniem dla nas. jedziemy do trójmiasta na 3dni odpocząć...
oooo jedziecie w moje strony:-)dziś mi sie dłuzy ten czas jakos...
czekam na ten piątek który bedzie wybawieniem dla nas. jedziemy do trójmiasta na 3dni odpocząć...
Alanek też coś ma ostatnio więcej czuwania a co za tym idzie...nie chce leżeć w łóżeczkuJa jestem padnięta bo mój mały śpi jak partyzant i w dodatku mało
Nie chce usypiać sam,dałam go teraz do huśtawki jak nie uśnie to już nie wiem co robić

i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą
Jutro idziemy po łózeczko
a po 10-tym z teściową po wózio
Już sie doczekac nie mogę

Ciekawe o czym dzis będzie
no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)no to czekają was zakupki:-)supcioHejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracujei dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą
Jutro idziemy po łózeczko
a po 10-tym z teściową po wózio
Już sie doczekac nie mogę
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!!
Idę dziś do szkoły rodzeniaCiekawe o czym dzis będzie
![]()
no a może sie pochwalisz nam swoimi zdobyczami