Madziaas
Już jesteś:)
:-);-)Ano takKompletnie mi wyleciało z głowy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-);-)Ano takKompletnie mi wyleciało z głowy
![]()
M szykuje poźny obiadek:-) A o 18:00 mam swój serial na polsacie, jupi
Juz sie doczekac nie mogę, z wrażenia chyba nie zasnę dziś

Mmm jakie zapachy u mnieM szykuje poźny obiadek:-) A o 18:00 mam swój serial na polsacie, jupi
hehe
Jutro idziemy po wózio!
Juz sie doczekac nie mogę, z wrażenia chyba nie zasnę dziś
![]()

Ja też oglądam
;-)
powiem że porodu to nieprzegapisz i nic nie zatrzymie jak synek będzie chciał wyjść
a ta biegunka no właśnie tak jest że organizm szykuje się do porodu co różnie to bywa
masz jeszcze czas ale jeśli nawet byś teraz rodziła to nie martw się bo i synek donoszony
ps.ja poprosze od razu jak kupicie o zdjątko
Tak na zdjęciu z allegro mi się nie podobał
ale jak zobaczyłam go w sklepie to dopiero była miłosc od pierwszego wejrzenia
Kolorek jaśniejszzy troszkę
i wogóle superowy
jeździłam nim po sklepie, podnosilam, kombinowalam na wszytskie strony, hehe
ale jutro wkleję tez focie jak będzie już w domku
Pozdrów ją od nas, niech się trzyma dzielnie. Jak tylko mi doladuja konto to do niej napiszę
:-)Trzymam kciuki kochanaCześć Kochane!
Byłam dziś u dentystki ale okazało się, że trzeba leczyć kanałowo i teraz tylko mi go zatruła a robić go będzie za 2 tygodnie. Ja jutro i pojutrze będę niedostępna bo jadę do Warszawy do tego onkologa w sprawie guzka.
Daj znać po wizycieŁadniuśki,ale zrób zdjęcie Waszego jak już będziecie mieliBABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (863084035) - Aukcje internetowe Allegro
Tu jest nasz wózioJet Neo N4
Tak na zdjęciu z allegro mi się nie podobał
ale jak zobaczyłam go w sklepie to dopiero była miłosc od pierwszego wejrzenia
Kolorek jaśniejszzy troszkę
i wogóle superowy
jeździłam nim po sklepie, podnosilam, kombinowalam na wszytskie strony, hehe
ale jutro wkleję tez focie jak będzie już w domku
Patrysiu pisała do mnie Twoja siostra Madzia84. Przekazałam wiadomośc "marcówkom" jednak ja osobiście nie mogę odpisac Madzi bo nie mam na koncie w komórce pieniążkówPozdrów ją od nas, niech się trzyma dzielnie. Jak tylko mi doladuja konto to do niej napiszę
:-)

:-) Matko jak ja dzziś zasnę..?

Wózek po nocy bedzie mi się śnił
Zrobię, zrobię:-) Matko jak ja dzziś zasnę..?
Wózek po nocy bedzie mi się śnił
![]()
ze jednak sie uda pojechac ;-)