• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No chyba niedługo sie zacznie bawić bo od paru dni sie ciekawski zrobił. Przygląda się, uśmiecha i zaczyna czaić że rączki i nóżki są jego i może je kontrolować :-D:-D:-D
No widzisz,super:-D:-D
Mój jest na etapie wkładania sobie nóżek do buzi:-D
Ja czekam na męża i jedziemy na zakupy i chce jechać do hurtowni dla dzieci;-)
A w ogóle to dzisiaj mamy 9-tą rocznice spotkania:rofl2:

reklama
MADZIAS GRATULUJE 9-TEJ ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps hurtownia dla dzieci ech lepiej żebym tam nie wchodziła bo M by był biedny:-D

Ja również GRATULUJĘ. :-)

Ja tak z doskoku, Małe pranie robiłam a teraz szybko poprasuje póki wyjec śpi :-D

Pare min Igorka:

ST830942.jpg

ST830943.jpg

ST830945.jpg

ST830946.jpg

Ech, jestem to nikogo nie ma.

Justyś - działa Ci ten detektor? Jak się czujesz?
Agapasku - a Ty jak tam się miewasz?

Ostatnia edycja:
Ja również GRATULUJĘ. :-)

Ja tak z doskoku, Małe pranie robiłam a teraz szybko poprasuje póki wyjec śpi :-D

Justyś - działa Ci ten detektor? Jak się czujesz?
Agapasku - a Ty jak tam się miewasz?

Dziękuje, u mnie ogólnie ok. Zaglądam do Was często tylko nie za bardzo mam czas żeby pisać. Wszystko się zwaliło na głowę i coś ostatnio mam troszkę gorsze dni...jakieś smutki mnie dopadają :-(

Ale miny Igorka są superaśne :-) Fajnutki ten Twój maluszek :-):-) Słodziak malutki :-)
Pozdrawiam cieplutko !!

Madzia i ja życzę ci wszystkiego na najlepsze z okazji waszej kolejnej rocznicy! :tak::-)

Maggief śliczny ten twój maluszek! jakie minki robi :-)

ide oglądać Majkę... a potem jeszcze pranie muszę wstawić (maggie przypomniałaś mi ;-))

ja tylko sie melduje :sorry: znowu ledwo zyjaca jestem wracam, z pracy jem obniadek i leze a nawet spie i spie
wczoraj to nawet kompa nei wlaczalam postatram sie w weekend nadrobic wiesci
oby to zmeczenie szybko przeszlo bo zero zycia w tygodniu :baffled:

Madzia rowniez gratuluje!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzięki Dziewczynki,

agapasku - głowa do góre, będzie lepiej

Madziu - pewnie Cie dziś nie będzie bo świętujesz ale pochwal się jutro zakupami bo nie wierze że nic nie kupiłaś :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry