Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) Najpierw rano po wózio (z teściową byliśmy bo nam sponsorowała) potem wpadła przyszła chrzesna Tomaszka na pogaduchy, potem z m na zakupki obiadowe bo nie mielismy wczesniej czasu
A po zakupach ja od razu na szkołę rodzenia
Nie miałam sily, oczy mi się same na szkole rodzenia zamykały. Aaa! No i po szkole jak wrociłam to wpadła kolejna nasza znajoma i siedziała długo
Obiad późno był, prawie kolacja
Normalnie szok
A potem jeszcze wujek zadzwonił i szafy nie będzie
Ale już sobie z M darujemy tą szafę, eh.. wygadałam się
Dziś będziemy sobie sprzątac w mieszkanku i ukladac w starej szafie by wszystko się pomieściło
No i mebelki przestawimy tez

fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)Hej Maggie
Super,że żółtaczka sie zmniejsza:-)
A to moja mata:-)
ech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie heh
no a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekac
AHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU
Ja jestem dopiero bo robiłam oponki,pączków jednak nie robie bo moja teściowa kupiła 10 a teściu jedzie jeszcze do swojej mamy po pączki bo zrobiłahej Laseczki,
Madziu - wyczułam Cie. Pochwal sie zabawkami :-) Igor ostatnio dostał kule z małpką bo sie nią zafascynował u lekarza. Ona jest od 6 miesiąca do nauki pełzania ale on lubi sie popatrzeć i walić w małpke
Ech i znów nikogo nie ma jak ja jestem..

Słoodki:-)WITAM:-)
fajniuchna:-)ja mam coś też w tym stylu tzn.kolorki inne i inne zwiezrzątko ale z tą głową mam tylko że ona nie jest w środku jak u ciebie tylko na zewnątrz ale podobna jest;-):-)
MAGGIE słodkie miknki Igorek robi i suuuper że żółtaczka mija:-)
No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączkiech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie heh
no a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekac
AHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU
![]()
Ooo jesteś:-)A ja miałam robić ciasteczka ryżowe ale zapomniałam kupić wiórki kokosowe i proszek i cukier waniliowy![]()

Ale kusisz. Mój padł w bujaczku chwilowo. Pewnie sie zaraz ocknie bo nie jadł od 10-tej![]()